HomeInterestingAz intelligens nők többet káromkodnak és szívesebben vannak otthon egy szál semmiben.

Az intelligens nők többet káromkodnak és szívesebben vannak otthon egy szál semmiben.

A mai világban sajnálatos módon egyre kevesebb az olyan ember, aki könyvet olvas, színházba jár, a barátaival tölt együtt minőségi időt anélkül, hogy a telefonját nyomkodná és ami a legfontosabb, tud helyesen beszélni, na meg írni. A digitális világnak hála, egyre elterjedtebb, hogy az ember számítógépen vagy telefonon kommunikál az ismerőseivel, munkatársaival. Ezek az eszközök nagy mértékben megkönnyítik az életüket, hiszen ha valamit rosszul írnak, akkor az automatikusan kijavítja nekik. A mai városi szlengek miatt, pedig az emberek nem beszélnek helyesen, ami nagyon tudja bántani azon emberek fülét, akik még tudnak normálisan, magyarul beszélni. A legelszomorítóbb, hogy az emberek ma már nem kommunikálnak választékosan, mert minden második szavuk vagy káromkodás, vagy az, hogy “izé”.

Szomorú, de a gyengébbik nem képviselői közül is akadnak bőven olyanok, akiknek ki lehetne mosni a száját szappannal. Egy igazi férfi számára egyáltalán nem vonzó, ha kiszemeltjét folyamatosan azon kapja, hogy megállás nélkül trágár szavakat ejt ki a száján. Tény és való, hogy tudományosan alá van támasztva, hogy a káromkodás csökkenti a szervezetben felgyülemlett stresszt, de nekem senki sem magyarázza be, hogy minden második szavuknál kétszáz a vérnyomásuk és olyan idegesek, hogy máshogy nem tudnak lecsillapodni.

A Rochesteri Egyetem kutatóit nagyon foglalkoztatta ez a dolog, hogy a nők vajon miért káromkodnak ennyit és összefüggést találtak az intelligenciahányadosuk valamint a gyakori trágár szavak használata között. 1000 nő vett részt a kísérletben és arra jutottak a tudósok, hogy minél intelligensebb egy nő, annál többet használ csúnya szavakat. Furcsa nem igaz?! Azt gondolnánk, hogy pont azok beszélnek így, akik nem kaptak megfelelő oktatást, de nem.

A legérdekesebb, hogy a tudósok arra is rájöttek a kutatás során, hogy minél okosabb egy hölgy annál jobban szeret ruha nélkül közlekedni otthon és annál jobban szereti a fűszeres ételeket. Szóval, ha azon kapja magát egy férfi, hogy a kiszemeltje túl sokat káromkodik ne legyen elkeseredve, mert az annak a jele, hogy a hölgy magas intelligenciával rendelkezik.

Gondoltad volna?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments