Aggódik a világ rá sem ismerni már Jennifer Anistonra, láttad a fotókat?

535

Vajon a válása viselhette meg ennyire?

Úgy tűnik, a válás után új frizurára váltott a színésznő. Nem kellett volna.

Jennifer Aniston karrierje már évtizedek óta a csúcson van, hiszen ikonikus frizurájával és természetes bájával mindenkit elvarázsol, a szerelemben azonban nem túl szerencsés. Annak idején egy világ érzett együtt vele, és gyűlölte meg Angelina Jolie-t, amiért Brad megcsalta vele őt, és elhagyta miatta. A színésznő azóta már sok kapcsolaton van túl, végül hozzáment a dögös rosszfiúhoz, Justin Theroux-hoz.

Ám pár év után az a kapcsolat is tönkrement, a színésznő pedig az újév után be is adta a válókeresetet.

Talán ez az eset vezetett a frizuraváltáshoz.

A válást követően Aniston új exférje szemmel láthatóan hamar túltette magát a színésznőn, mert elég rövid idő elteltével már másik hírességgel randevúzott. A fotók bejárták a sajtót, az újabb áldozat pedig nem vált más, mint Emma Stone, aki nem mellesleg Jennifer barátnője.

Ezek után Aniston fogta magát és olyat tett, amit már nagyon régóta nem. Igent mondott az InStyle magazinnak, és elképesztően mélyen dekoltált ruhában pózolt, egy másik alkalommal pedig azt nyilatkozta, egyáltalán nem tört össze a szíve.

Jennifert rövid hajjal, szemüvegben, kék miniruhában kapták lencsevégre. Az őszintét megvallva a színésznőn éveket öregített az új frizura, és valahogy a ruha sem az igazi. Reméljük, hogy csak egy újabb filmszerep van a dolog mögött, és valójában nem vágatta le a haját a sztár.

SHARE
Previous article9 illusztráció, ami bemutatja, milyen az élet egy komoly párkapcsolatban
Next article9 hétköznapi tárgy, ami megmentheti az életed vészhelyzet esetén!