HomeCrazyAbszurd divatbemutatós felvétel terjed a neten, ami midenkinél kiveri a biztosítékot

Abszurd divatbemutatós felvétel terjed a neten, ami midenkinél kiveri a biztosítékot

Számtalanszor írtunk már arról, hogy a divat egy nagyon érdekes dolog, mert senki sem képes felvenni vele a versenyt, ahogy követni sem képes szinte senki csak azok, akik benne dolgoznak. Megszámlálhatatlan mennyiségű ember dolgozik ebben a világban éjt-nappallá téve, hogy megadott határidőkre teljesítsék a kollekciókat, a megrendeléseket…stb. Még mielőtt kijönne egy új kollekció a divattervezők összedugják a fejüket, hogy megbeszéljék milyen stílusirányzatot fognak képviselni a szezonban. Csak úgy röpködnek a jobbnál-jobb ötletek, melyeket a szakképzett varrónők, szabók el is készítenek.

Aki egy picit is jártas a divat világában, mert esetleg szeret öltözködni az tökéletesen tisztában van azzal, hogy a szezon első darabjai a lehető legjobbak és legtrendibbek, melyeket gyorsan elkapkodnak az emberek. Utána már sajnos nem érkeznek olyan stílusos és menő ruhadarabok, melyek az első turnusban voltak. Lehetséges, hogy ennek az az oka, hogy nem akarnak olyan sok egyforma ruhadarabot látni az utcákon.

A legújabb divatot általában divatbemutatók során ismertetik a nézőközönséggel, a potenciális vásárlókkal és a viszonteladókkal, akik kiválasztják, hogy mely stílus az, amit ők leginkább értékesíteni szeretnének. A nagy divatbemutatókon viszont elképesztően furcsa, bizarr és abszurd „ruhakölteményekben” vonulnak végig a modellek. Nem tudjuk, hogy a divattervezők mi a bánatot gondoltak, hogy ilyen kollekciót dobnak piacra, de az tuti, hogy senki sem fogja ezeket megvenni. A legbizarrabb divatbemutatóról videofelvétel is készült, mely bejárta az egész világot, melyek láttán mindenki tátott szájjal nézte a hajmeresztőbbnél-hajmeresztőbb ruhákat.

A videót elhoztuk nektek, melyet alább meg is tudtok tekinteni:

Что курят эти дизайнеры?

Gepostet von Dmitry Belozersky am Freitag, 10. Juli 2020

Na mit szóltok? Nem észveszejtően furcsa darabok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments