HomeInterestingA világ legalacsonyabb házaspárja, akik bizonyítják, hogy a szerelemben nem a méret...

A világ legalacsonyabb házaspárja, akik bizonyítják, hogy a szerelemben nem a méret a lényeg

Bizonyára ti is hallottátok már azt a mondást, hogy nem a méret a lényeg. Nos ez a pár ezt az elméletet tökéletesen alá is támasztja, mivel a Paulo névre hallgató brazil férfi és kedvese Katyucia együtt összesen 181 cm magasak. Nem mindennapi méreteik miatt viszont bekerültek a Guniess Rekordok Könyvébe, ami óriási dolog volt számukra. Ennek hála világhírnevet szereztek és szerelmi történetük is bejárta már a világhálót. Mostani posztunkban mi is elhoztuk a kis történetüket.

A pár bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe

Paulo mindössze 90 centiméter, Katyucia pedig 1 centivel magasabb nála. 2016-ban kötötték össze életüket, és egyből utána be is kerültek a Guinness Rekordok Könyvébe.

Katyucia elmondta, annak ellenére, hogy nem túl magasak szívük annál nagyobb. Nemcsak egymás felé, hanem embertársaik felé is nagy szeretetet mutatnak, tanúsítanak. A kettejük közti kötelék viszont olyan erős, hogy bármi is történjen mindig kiállnak egymás mellett és közösen birkóznak meg az eléjük gördülő akadályokkal.

A történetük online kezdődött

A fiatal pár a világhálón ismerkedett meg egymással, vagyis egy közösségi oldalnak köszönhetik a boldogságukat. Eleinte csak szöveges üzenet formájában beszélgettek egymással, majd egy bizonyos idő után úgy döntöttek itt az ideje egy rendes face-to-face randevúnak. A randi olyan jól sikerült, hogy hamar rákaptak az ízére, így megtörtént az első csók, és nemsokára rá kimondták a boldogító igent is.

Azt azért hozzátették, hogy nem volt olyan egyszerű a dolog, mint amilyen egyszerűen ez le van írva.

Katyucia 18 hónapon át nem írt vissza Paulonak, sőt letiltotta őt. A férfi, kitartása révén viszont mégis meg tudta hódítani kiszemeltje szívét.

Paulo elmesélte, hogy Katyucia számára első látásra szerelem volt, ezért neki nem volt kétsége afelől, hogy mit szeretne. Katyucia viszont beismerte, hogy eleinte nagyon unalmasnak és bosszantónak találta a férfit, sőt bókjaival sem volt kibékülve. Paulo végül sikeresen lerombolta a falakat és mindeközben elmagyarázta neki, hogy ő csak pusztán kedves és udvarias akart lenni.

A történet vége az lett, hogy 18 hónap múlva úgy döntött mégis feloldja a tiltást.

Ezután kezdtek el rendszeresen beszélgetni egymással, majd 2008-ban személyesen is találkoztak egymással. Annak ellenére is összehozták a találkozókat, hogy két külön városban éltek. Amikor megbeszélték, hogy hivatalossá teszik kapcsolatukat, egy ideig távkapcsolatban voltak. Miután rájöttek, hogy együtt akarnak lenni, Katyucia a férfihez költözött.

Paulonak 8 évbe telt, mire megkérte szerelme kezét egy étteremben a barátaik előtt. Katyucia óriási meglepetésként írta le azt a napot és pillanatot. Először azt hitte csak viccel és még meg is nézte nincs-e láza a párjának. Amikor rájött, hogy valóban komoly a dolog, igennel felelt Paulonak.

Katyucia szerint magasságuktól eltekintve ők egy teljesen hétköznapi pár. Néha vitának, veszekednek, harcolnak egymással, ő sokszor felkapja a vizet, de Paulo mindig nyugodtan és megértően áll hozzá. A nő szerint az a legfontosabb, hogy elképzeléseik, érzéseik, gondolataik és álmaik is egy húron pendülnek.

Mindketten rengeteg figyelmet kapnak, ugyanis Paulo a helyi önkormányzat köztisztviselője, Katyucia pedig egy szépségszalon tulajdonosa. Lehet, hogy nem mindenki gondol túl pozitívan rájuk, de elmondásuk szerint szeretetük sok erőt ad nekik ahhoz, hogy minden helyzeten túljussanak.

Na mit szólsz?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments