A nem testi megcsalás 8 típusa, ami szintén hűtlenségnek számít

293

Amikor hűtlenségről, megcsalásról van szó, a legtöbb embernek a testi kapcsolatok jutnak eszébe. De kevesen gondolnak abba bele, hogy a megcsalásnak léteznek nem fizikai formái is, amiket az alábbiakban össze is gyűjtöttünk.

1. Online flörtölés

A különböző közösségi oldalakon is lehet flörtölni. Ezekről tudni kell, hogy ugyanolyan károsak a kapcsolatodra nézve, mintha a való életben, szemtől-szembe tennéd ezt, ugyanis idővel érzelmileg eltávolíthatnak a párodtól.

2. Másoknak való panaszkodás, kibeszélés

Ha bizonyos problémákkal, szituációkkal kapcsolatban kérsz tanácsot a családtagjaidtól vagy barátaidról, az teljesen rendben van. Ami viszont már kevésbé, hogy napi szinten kibeszéled a magánéleti dolgaidat, esetleg panaszkodsz a párodról olyan embereknek, akikre ez nem tartozik.

3. Túl közeli barátságot ápolsz egy ellenkező nemű baráttal

Egy bizonyos határon belül elfogadott, ha vannak olyan barátaid, akik ellenkező neműek. Ám ha már annyira közeli kapcsolatot ápolsz valakivel, hogy a partnered úgy érzi, többről van szó (jogosan), az már nem egészséges.

4. Másokkal álmodsz

Könnyen lehet, hogy volt már olyan álmod, amiben egy másik partnerrel volt közeli viszonyod… utána nyilván elgondolkodtál, hogy vajon ez megcsalásnak számít-e.
Nem kell aggódni, ha egyszer-egyszer vannak ilyen álmaid, de ha rendszeres, akkor bizonyára valami más dolog állhat a háttérben. Mindenképp érdemes ilyenkor elgondolkodni.

5. Nem mondasz igazat az anyagi helyzeteddel kapcsolatban

Sokan vannak, akik eltitkolják például a fizetésüket vagy anyagi helyzetüket a másik elől. A gond ezzel az, hogy valószínűleg csak idő kérdése, hogy kiderüljön. Ha pedig ez bekövetkezik, bizonyára meg fog rendülni a partnered bizalma és el fog gondolkozni azon, hogy vajon mi másban hazudhattál még neki. A legjobb, ha mindig őszinték vagytok egymáshoz, már a kapcsolat legelejétől kezdve!

6. Átlépsz egy bizonyos határt másvalakivel

Ha például rendszeresen találkozol egy másik férfival/nővel, akivel flörtölsz, esetleg olyasvalamit nyújt, amit a kapcsolatodban nem kapsz meg (nem feltétlenül “arról” van szó), az annak lehet a jele, hogy valami nincs rendben közted és a párod közt. Ilyenkor érdemes elgondolkodnotok azon, hogy hogyan tovább!

7. Túlzott telefonfüggőség

Sajnos manapság sok “kapcsolatra” jellemző, hogy többet foglalkoznak a telefonjaikkal, mint egymással. Ez egy amolyan “oly közel, mégis oly távol” típusú kapcsolat. Fontos, hogy odafigyeljünk egymásra és néha letegyük azt a fránya készüléket, hogy hasznos időt tölthessünk a másikkal.

8. Nem állsz ki a partnered mellett

Fontos, hogy mindig kiálljatok egymásért és, hogy összetartsatok. Ha ez valamelyikőtök részéről hiányzik, jogosan érezheti a másik úgy, mintha megcsalták volna.

SHARE
Previous articleEz a fiatal gyönyörű lány úgy megváltoztatta a külsejét, hogy senki nem ismert rá!
Next articleÍme, a 7 legkülönlegesebb genetikai mutáció az egész világon!