HomeCelebrityA legnagyobb fenekű molett modell habzsolja az életet. Szerelmével hangsúlyozzák: "A méret...

A legnagyobb fenekű molett modell habzsolja az életet. Szerelmével hangsúlyozzák: „A méret nem számít.”

Eudoxie Yao egy elefántcsontparti énekesnő. Molett modellként tevékenykedik, úgy gondolja, neki van a legnagyobb feneke Afrikában. Óriási követőtábora van, sokan az afrikai Kim Kardashiannak nevezik. A lány szerelme Grand P zeneszerző, aki jóval alacsonyabb és vékonyabb.

Az embereket nagyon megdöbbentette amikor elkezdtek randizni. A férfi egy progéria nevű rendellenességgel született, így sokkal kisebb mint az átlagos emberek. Ennek ellenére teljes értékű életet tud élni, habzsolja az élvezeteket.

Rengetegen bántják őket, de a pár hangsúlyozza, hogy a méret nem számít. Sokan azzal vádolják őket, hogy csak a reklám és a hírnév miatt vannak együtt. Azt mondják, már mindketten híressé váltak.

„Nem a méret a fontos. Szeretjük egymást és boldogok vagyunk. Köszönjük a sok támogató üzenetet!” – írta közösségi oldalán Eudoxie

A pár tervezi az esküvőt is, de a nő nincs megelégedve Grand P viselkedésével. A férfi a fellépésein gyakran szájon csókolja a rajongóit, illetve állandóan flörtöl más nőkkel is. Eudoxie nem rég figyelmeztette egy posztban a párját, hogy kapja össze magát, mert nem lesz jó vége.

Eudoxie gyakran szerepel tévéműsorokban és videókban. Rendkívül büszke nagy fenekére, úgy gondolja ez tette őt híressé és egyedivé. Sok termék reklámozását elvállalja és már óriási vagyont sikerült felhalmoznia. A képeit elnézve, ezen nem is csodálkozunk. Gyakran enged betekintést a gardróbjába, rengeteg drágábbnál drágább holmija van.

Most Popular

Recent Comments