HomeInterestingA fiatal nő egy idegen férfit talált a nappalijában! Meglepő sztori lett...

A fiatal nő egy idegen férfit talált a nappalijában! Meglepő sztori lett a vége!

Képzeld el, hogy olyan „csacsi” állapotban vagy, hogy elfelejted, hol élsz. Vagy annyira bódult vagy egy buli után, hogy visszamész abba a házba, ahol a szüleid egyszer éltek, annak ellenére, hogy nem éltek túl sokáig ott.

Ez az, amit a 26 éves Thomas Airlie az egyik szombat estén csinált, amitől a 43 éves Elaine McDade ,majdnem szívrohamot kapott.

A nő nagyon meglepődött a történteken.
Ő egy Glasgow-i tánctanár, aki gyermekével együtt nézte a tévét az ágyban, ám szomjas lett, ezért lement a földszintre, hogy csillapítsa szomját. Miután leért, furcsa zajokat hallott, amitől teljesen megrémült.

Kiderült, hogy egy idegen férfi fekszik a kanapéján, és alszik!
Elaine elfelejtette bezárni a bejárati ajtót, és Thomas, aki egy South Lanarkshire-i mérnök, visszament abba a lakásba, ahol egykoron szülei laktak. Olyan ittas volt, hogy nem emlékezett arra, hogy jelenleg hol lakik… Az ember azonban kulturáltan viselkedett, mert mielőtt lefeküdt volna a kanapéra, levette a cipőjét.

Minden alkalommal, amikor hazaérek bezárom az ajtót magam mögött. De azon a napon, amikor életemben először nem zárom be, sőt… elalszunk a gyerekemmel, akkor találkozom egy váratlan vendéggel.

Mindennek ellenére a nő nem esett annyira pánikba, amikor meglátta az idegent.
„Amikor megláttam, féltem közel menni hozzá. Azon gondolkodtam, hogy lehet annyira ittas állapotban volt, hogy egy ajtóval, vagy egy lépcsőházzal eltévesztette a lakását?”

Felhívtam a férjemet, aki beleegyezett, hogy hazaviszi, de nem tudtuk hol lakik… Szóval úgy döntöttem, fel kell, hogy ébresszem, hogy megtudjam, hol él. Nem úgy tűnt, mint egy betörő, sem egy agresszív ember, aki bántani akarna, ezért nem féltem már tőle.” – mondta a nő.

Hogy miként reagált Thomas mindezekre, amikor megpillantotta, hogy egy másik család nappalijában alszik?
Kiderül, hogy Thomas, egy baráti társasággal volt, és a taxisofőrnek a szülei régi címét adta meg, ahelyett, hogy a sajátját mondta volna. A férfi nagyon elszégyellte magát a tette miatt, és bocsánatot kért a nőtől.

Most Popular

Recent Comments