HomeInterestingA fiatal lány kipróbált egy új önbarnítót. Szegényből ogre lett és napokig...

A fiatal lány kipróbált egy új önbarnítót. Szegényből ogre lett és napokig nem mehetett emberek közé

Mielőtt még kipróbálnánk egy-két szépségipari terméket érdemes kikérni egy szakember véleményét. A kozmetikusok, fodrászok és körmösök nem véletlenül ülnek a székükben vagy a kabinjukban. Ez a szakmájuk és megfelelő tanácsot tudnak adni az embereknek. Tény, hogy a legtöbb szépségipari terméknek a dobozán rajta van a használat módja, de ahány ember, annyi bőrtípus. Nem mindenkire ugyanazok a mennyiségek, szabályok vonatkoznak. Előfordulhat, hogy valakinél rosszul sül el a dolog.

Ez történt Lilly Vigusszal, aki úgy döntött, hogy frankón lebarnítja magát. Kicsit jobban megborította az önbarnítós flakont és az eredmény már-már nevetséges lett.

Lilly Vigus egy 18 éves diáklány.

Szokott azzal viccelődni, hogy két szenvedélye van. A szoli és a lovak. Az állatok miatt egy lovakkal kapcsolatos iskolában tanul. A szolárium-mániája abból fakad, hogy vöröses haja van és nagyon világos bőre. Szerinte ez így alapvetően nem szép, úgyhogy be kell barnítani. Ha nincs szoli -már pedig most egy kicsit körülményesebb eljárni a korlátozások végett- , akkor jó nekünk az önbarnító is.

Inkább várt volna egy szolira…

Mit mondjunk? Ő maga azzal viccelődik, hogy sikerült Fiónává változnia a Shrek című rajzfilmből. Tulajdonképpen van benne valami…

Lilly egy új termékkel kísérletezett, mert a megszokott márka épp nem volt elérhető a boltba. Megvásárolta azt, amihez hozzájutott. A gond, hogy az új termék árnyalata sokkal sötétebb. Ezzel egyébként tisztában volt a lány, de úgy volt vele, hogy kipróbálja.

Az egész flakont magára borította, ráadásul egész éjszakára a testén hagyta. Reggel szembesült azzal, hogy ez bizony, nem volt egy jó ötlet.

Hasonlítanak! Nem?

Egy pár napba beletelt, míg újra emberek közé mehetett. Még szerencse, hogy amúgy is karantén van.

A lány elmesélte, hogy miközben tusolt még a testéről lefolyt víznek is zöld színe volt.

Kérjétek ki egy szakember tanácsát! 🙂

Most Popular

Recent Comments