HomeInterestingA Converse különleges esküvői cipőket dobott piacra a magassarkú utáló menyasszonyoknak

A Converse különleges esküvői cipőket dobott piacra a magassarkú utáló menyasszonyoknak

A Converse elindította saját, egyedi tervezésű esküvői cipőinek gyártását, ami óriási népszerűségnek örvend az emberek körében. Statisztikai adatok szerint 61%-kal nőtt a személyre szabott esküvői cipők iránti igény az elmúlt év során. A legjobb az, hogy a menyasszonyoknak nem kell választaniuk a a kényelem és a szépség között, ugyanis az új kollekcióban minden ízlésnek megfelelő cipőre bukkanhatnak az arák. Annak ellenére, hogy egy magassarkú cipő elegánsabb, nem mehetünk el amellett, hogy hosszú távon mennyire kényelmetlen és inkább átok, mint áldás. Ezek a cipők viszont nemcsak feldobják a szettet, hanem a hosszú órákon át történő táncolást is garantálják.

Ezek a cipők elképesztő népszerűségnek örvendenek, de nem csak a hétköznapi emberek köreiben, hanem a hírességekében is. Például Hailey Bieber saját esküvőjén egy egyedi tervezésű lapos talpú tornacipőt viselt luxus kategóriás menyasszonyi ruhájához.

Serena Williams pedig Nike cipővel kombinálta gyönyörű ruháját.

A magassarkú cipőkkel az a gond, hogy hosszú távon nem kényelmesek, főleg nem akkor mikor az ember ünnepelne valamit, például a saját esküvőjét, a szülinapját…stb. A viselés közben kialakult vízhólyagok sem a legkecsegtetőbb kategóriába esnek, ezért a Converse úgy döntött, hogy egyedi tervezésű lapos talpú cipőket fog gyártani.

Ha egy kényelmes cipő van az illető lábán, akkor bizony órákon át, vagy akár egész éjszaka képes a táncparketten ropni.

Pozitívumai közé tartozik még, hogy az esküvő, vagy nagyobb rendezvény, esemény után is bátran fel lehet venni az utcára.

A céget 1917-ben alapították és s a “Converse All-Star” néven váltak ismertté. Akkoriban főleg kosárlabda cipőket gyártottak, de ugyanúgy szem előtt tartották a kényelmet.

Manapság viszont a társaság rengeteg lehetőséget biztosít, de nemcsak a sportban és a mindennapi viseletben, hanem bizony az esküvőkön is. Ha a menyasszony és a vőlegény úgy kívánja vásárolhatnak páros cipőket is, melyeket csillámporral, gyöngyökkel, flitterekkel, csipkével, hímzéssel…stb díszítenek. Szerencsére mindenki megtalálja a maga ízlésének megfelelő darabokat.

Ma már van olyan lehetőség, hogy a párok saját maguk tervezzék meg az esküvői cipőjüket és bármilyen hímzéssel, személyre szabott szöveggel díszítsék azokat. A kreatívabbak akár magát az “Igen” szót is ráhímeztethetik a cipőre.

A cég esküvő témájú Dr. Martens bakancsokat is kínál a rock-n-roll szerelmeseinek, melyek közül több színből tudnak választani a párok, például fehérből, feketéből, vörösből de akár egyedi mintájúakat is kérhetnek.

Tipikus férfi vonal is van, így ha az úriemberek nem akarnak elegáns, makkos cipőben lenni az esküvőjükön, akkor van lehetőségük a Converse cipőiből válogatni.

Az a személy, akinek fontos, hogy megelőzze a környezetszennyezést, lehetősége van műanyag palackból készült 100%-ban újrahasznosított poliészter cipőt választani.

Vannak olyan cipők, amelyek első pillantásra elég konzervatívnak tűnhetnek, de valójában szivárványszínű talppal rendelkeznek! Tehát az biztos, hogy az illető egyedülálló lesz a táncparketten.

Ti mit gondoltok ezekről a cipőkről? Felvennétek valamelyiket, vagy egy hasonló fazont az esküvőtökön?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments