HomePeopleA 227 kilós férfi 10 ezer kalóriát is elfogyaszt pusztán azért, hogy...

A 227 kilós férfi 10 ezer kalóriát is elfogyaszt pusztán azért, hogy követői kedvére tegyen

A túlsúly-fetisizmus, ami bizony egy létező fogalom bizonyos emberek számára örömöt okoz. Az élvezetet az jelenti, hogy az ember minél nagyobb testsúlyt szeretne elérni, mások pedig ennek nézésében lelik örömüket. Az pedig, hogy ezt valaki sportszerűen űzi is, abszolút hihetetlen. De igen, van ilyen. Például Gainer Bull, aki negyvennégy évesen már 227 kilogrammot nyom és oszlopos tagja a közösségnek, aminek kedvéért eszik és folyamatosan hízik, nem számolva a következményekkel.

Bull húsz évvel ezelőtt kezdett hízni, napjainkban pedig már túl van a kétszáz kilogrammon. Bár kérdéses, hogy hatalmas hasától látja-e egyáltalán azt, amit a mérleg mutat. A férfi a hízás inspirációját egy túlsúlyos fétis közösség tagjaitól nyeri.

Bullt eredetileg Bryan-nek hívják és Palm Beach-en él. Elmondta, hogy közösségükben a túlsúlyos emberek és étkezésük látványa váltja ki az izgalmat és egyéb élvezeteket. A férfi nem szégyenli súlyát, sőt, leginkább büszke kilóira. Követőivel pedig, meg is osztja étkezési rituáléit, amelyek alkalmával óriási mennyiségű kalóriát visz be a szervezetébe.

Bryan továbbá azt is megosztotta az egyik lap munkatársával, hogy már gyermekkorában is vonzották őt a kilók, a nagy testek és hasak. Akkor még edzőterembe járt, hogy minél nagyobb és erősebb, izmosabb legyen. Napjainkban viszont, ő maga üzemeltet egy túlsúly rajongói oldalt. Ennek bevételéből fedezi a napi tízezer kalóriát vagy akár annál is többet, amit gond nélkül elfogyaszt. A férfi a kalóriát nevezi életstílusnak.

Annak ellenére, hogy a negyvennégy éves férfi odavan a túlsúlyért, nemcsak gyorséttermi ételekkel tömi tele magát. Elárulta, hogy a növekedés mellett egészségére is nagy hangsúlyt fektet, így zöldséget, gyümölcsöt és magas proteintartalmú ételeket is beiktat étrendjébe.

Te mit gondolsz erről?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments