HomeInterestingA 18 éves anyuka egy hétig bulizott, miközben a 20 hónapos kislányát...

A 18 éves anyuka egy hétig bulizott, miközben a 20 hónapos kislányát egyedül hagyta otthon

Majdnem egy hétre magára hagyta a kislányát, mert bulizni akart. A kétéves gyerek ez idő alatt végig éhezett. A vizsgálatok során kiderült, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy a picit magára hagyta.

Manapság egyre ritkább, hogy a tinik anyává váljanak. A fogamzásgátlókhoz és az abortuszhoz könnyebb hozzáférés csökkenti a kiskorú szülők számát. Ettől függetlenül ezt nem lehet teljesen kiküszöbölni. Sajnos a legtöbb esetben az ilyen fiatal anyák nem képesek megfelelő ellátást nyújtani a gyermekeiknek, mert még maguk is gyerekek. A család vagy az intézmények támogatása néha kevés ahhoz, hogy megvédjék a piciket a tinik felelőtlen és vakmerő viselkedésétől.

2019-ben egy 18 éves anyuka 6 napra elment otthonról és magára hagyta a 20 hónapos kislányát. Az anyuka a felnőttá válását ünnepelte, bár a lányával való bánásmód azt mutatja, hogy a felnőttkor bizony egy relatív fogalom.

A bulizásból hazaérve rájött, hogy a picivel valami nincs rendben. A lány eszméletlen volt. Kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni. Kiszáradt és éhen halt. A halál oka egyértelműen „elhanyagolás” volt.

A nyomozók megállapították, hogy a gyermek élete utolsó napjaiban egyedül volt otthon. Az anyuka az ország különböző pontjain ünnepelte a szülinapját.

A kihallgatás során az anya azt mondta a rendőrségnek, hogy azért jött haza mert hiányzott a kislánya. Zavarta, hogy nem láthatta. A nő vallomása alapján arra lehet következtetni, hogy neki fogalma nem volt arról, hogy egy 20 hónapos gyermek képtelen gondoskodni magáról.

A nyomozók szerint már legalább 11 alkalommal volt a gyermek felügyelet nélkül.

A nőt 9 év börtönbüntetésre ítélték emberölés vádjával.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments