HomeInterestingA 16 éves influencer lány megmutatta új álomotthonát, amit cirka egymilliárdért vásárolt...

A 16 éves influencer lány megmutatta új álomotthonát, amit cirka egymilliárdért vásárolt meg – Íme a képek

Jojo Siwa neve valószínűleg a mostani tinédzser és a fiatalabb korosztály számára lehet ismerős, ugyanis a lány mindössze 16 éves. A lány 2003-ban született és már fiatalon az volt az álma, hogy anyja nyomdokaiba lép, aki színésznő és profi táncos volt. Jojo a “Dance Mom” című amerikai valóságshow sorozat tagjaként tűnt fel édesanyjával, Jessalynn Siwaval karöltve. Később úgy döntött, hogy énekesnőként is kipróbálná magát, és akkora sikert aratott vele, hogy 2018-ban az “Év Breakout Művészének” titulálták őt. Videóit több, mint 450 millió alkalommal nézték meg, és több mint 2,5 millió likeot kapott. 2018-ban bejelentette, hogy turnéra indul, mely a “DREAM The Tour” nevet kapta. Az 52 várost bejárt fiatal tehetség olyan jól szerepelt, hogy nem csak Amerikában léphetett fel, hanem Angliában és Ausztráliában is.

A tehetséges, énekes, táncoslánynak olyan sok rajongója lett, hogy nem volt kérdés befut-e vagy sem. Szülei engedélyével saját Youtube csatornát és Instagram oldalt hozott létre, melyet 11,1 millióan és 9,2 millióan követnek. Ez a szám már elegendő volt ahhoz, hogy szép kis vagyonra tegyen szert, és nem csoda, hogy sokan a nyomdokaiba akarnak lépni.

Hatalmas elszántság, és akaraterő van benne, és olyan energia tombol benne, amit legtöbb videójában be is mutat. Az alábbi Instagramra feltöltött videójában például Lady Gaga számára táncol… (A kék masnis leányzóról van szó)

A koncertek, a turnék, és az influencerkedés meghozta gyümölcsét, ugyanis a fiatal lány 16 évesen saját kis birodalmat vehetett magának, cirka egy milliárdért. A házban megtalálható minden mi szem-szájnak ingere, és ahol az emberek többsége szívesen leélné az életét. A Los Angelesben található 6000 négyzetméteres ház megvételét nem is rejtette véka, sőt Youtube-ra fel is töltött egy videót, amiben körbekalauzol mindenkit. Olyan szobák és helyiségek találhatók benne, mint nasi spájz, játékterem, édességgel telített sarok… persze ez csak néhány a sok közül, de most lássuk, hogyan is néz ki az épület kívül-beül.

De még mielőtt továbbmennénk, elhoztunk egy videót, amiben egy általa adott koncert felvétele látható, a háttérben tökéletesen lehet hallani az izgatott, sikongató fiatalokat, akik alig várták, hogy eljuthassanak ennek a tehetséges lánynak a rendezvényére.

És íme a ház, amiről feljebb már beszéltünk. Már kívülről is a luxus kategóriába sorolható, hát még ha bemegyünk és meglátjuk mik találhatók ott.

Az előtérbe lépve megpillanthatunk egy hatalmas zongorát, ahol rendszeresen gyakorol. Ha jól megfigyelitek akkor fellépőruhái üvegbúra alá vannak rejtve…Mi ez, ha nem luxus?

A képeken látható helyek azt tükrözik, hogy igazán szereti az édességeket, a bal alsó sarokban lévő fotón pedig olyan üdítőitalok vannak katonás sorrendbe rakva, amin az ő arcképe szerepel.

Ez elmondása szerint egy varázslatos hely, ugyanis ha ide beül akkor a ház egy teljesen másik pontján találja magát.

Ez a két fürdőszobaközül az egyik, amiért teljes egészében oda van…

A hatalmas konyha, ahol simán lehetne tartani egy bulit is. A jobb oldalon látható, mekkora tűzhely kapott helyet.

Minden gyerek szeret játszani, akkor pont Jojo az alapjáraton is pörgős csaj ne akarna egy biliárdasztalt?! (Sarkot tessék figyelni)

Igen jól látjátok az ott egy játékautomata, amiben rengeteg játék kapott helyet… Bizonyára unalmas pillanataiban ezzel is játszik.

A konyha mellett kapott helyet értelem szerűen az étkező, ahol megint találkozhatunk ruhákat rejtő üvegdobozokkal.

A nappali, ahol kénye kedve szerint nézheti a TV-t és ahonnan könnyedén meg tudja közelíteni az udvaron található medencét.

A nappaliból kilépve egy röplabda, illetve egy kosárlabda pályával találja magát szembe az ember, illetve egy medencével. Igen, a jobb alsó sarokban látható, hogy sem a csocsó sem a ping pong asztal nem maradhat el a szórásból.

Az emeleten a hálószobák találhatók, amit sajnos nem mutatott meg, de bizonyára azok is lélegzetelállítóak lehetnek.

Ezen a videón megtekinthetitek teljes egészében a házat, ugyanis Jojo, ahogy feljebb is említettük végigkalauzol az egészen.

A legújabb klipjét, már az új otthonában forgatta. Nézzétek csak:

Na mit szóltok a “kis” vityillójához?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments