HomeWorldA 10 legrosszabb női szokás, amit a férfiak ki nem állhatnak!

A 10 legrosszabb női szokás, amit a férfiak ki nem állhatnak!

Mivel a nők és a férfiak teljes mértékben különböznek egymástól, ezért nehéz megérteniük egymás szokásait. Ám van néhány nagyon-nagyon idegesítő női szokás, amit a pasik egyáltalán nem szívlelnek. Ha te sem szeretnél folyamatosan a pároddal összeveszni, jobb, ha elolvasod ezeket a pontokat és megfogadsz belőlük egy-kettőt, így elkerülheted a fölösleges konfliktust. Ha ő nem csinálja ezeket a dolgokat, te se tedd vele. Próbáljatok békében élni.

1) Amikor csapda kérdéseket tesz fel.
“Drágám, mit gondolsz teltebb vagyok ebben a ruhában?” – Két lehetőséged van, vagy igazat mondasz és azt mondod, hogy szerinted igen, akkor veszekedés lesz a vége, vagy füllentesz, de ha rájön, akkor azért kapsz.

2) Ha órákig kell rá várni.
Főleg akkor, ha épp bevásárló körúton van. Ilyenkor az összes boltba be kell menni, addig a férj hatalmas csomagokkal kint vár a bejáratnál, és vár, mikor mehetnek a következő bolthoz. Hölgyeim ezt ne erőltessétek, ha el akartok menni vásárolni, egyedül is menni fog.

3) Anyós helyzet.
Nincs is jobb, mikor a párod, kijön az édesanyáddal és még el is tudnak beszélgetni egymással. Ám, előfordul, hogy egy-egy kisebb apróságon hajba kap anya és lánya, ekkor természetesen a pasitól várják a megoldást, aki ebbe egyáltalán nem akar belefolyni. Ő azt szeretné, ha le tudnák rendezni egymás között a problémát, hogy nem vonják bele.

4) Nem kell aggódni, ha egyedül van, kell neki egy kis nyugalom.
A férfiaknak szüksége van egy kis egyedüllétre, hogy a saját kis világukban ellegyenek, szereljenek, javítsanak valamit, vagy épp olyan tevékenységet folytatnak, ami relaxáló hatású lesz számukra. Ilyenkor nem célszerű megzavarni az embert, inkább várd meg míg végez a kis dolgával és megkeres.

5) Amikor nem hajlandó beismerni tévedését.
Nem történik semmi baj, ha bevallod, hogy igen, valamit elbaltáztál. Hidd el, egy ember sem tökéletese, és, aki dolgozik az hibázik. Ha valamit rosszul csináltál ne keresd a kifogásokat, ne okolj senki mást érte, csak ismerd be és kész. Ezzel előrébb juthatsz egy férfinél.

6) Amikor hazudik.
Ahogy a nők sem szeretik azt, ha a pasi füllent, úgy a férfiak sem szeretik. Mindig, minden körülmények között legyünk őszinték a másikkal, ugyanis csak így nyerhetjük el a másik bizalmát. Sőt, ahogy a mondás is tartja: “A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát.” Szóval ne hazugságokból akard felépíteni a kapcsolatot.

7) A jó öreg féltékenység.
Amikor a lány egy kicsit piszkálja a férfit, az még vonzó is lehet, hiszen flörtölni, mindenki szeret, mert az olyan sejtelmes érzés. De, abba már nincs semmi izgalmas, ha minden áldott nap, ellenőrizzük a párunk üzeneteit, telefonhívásait… stb. A partner azt fogja érezni, hogy nem bízol benne, és ha egyszer elveszted a bizalmát, nagyon nehéz visszaszerezni. Ha pedig azt gondolod, hogy nem bízhatsz benne, akkor semmi értelme a kapcsolatnak.

8) Ne akard, hogy kitalálja mire gondolsz.
A férfiak, ahogy te sem, nem vagytok gondolatolvasók. Szóval ne is várd el, hogy belelásson a fejedbe, hiszen te sem látsz az övébe, akármennyire is nem tetszik a dolog. Ha valamit szeretnél akkor mond meg neki, és ne duzzogj, amiatt mert nem jött rá, hogy mi bajod van. Szóból ért az ember!

9) Indokolatlan sértődés.
Ez nagyon rossz női szokás, amit nem igazán lehet megfejteni. Amikor nem tudja a párod, hogy valami bajod van, és rá is kérdez, akkor is azt a választ kapja, hogy nincs semmi baj, ami nem igaz, hiszen egyértelmű jeleket adsz, hogy valami nyomja a begyed. Ettől se vonzó, se bölcs nem leszel, amit a pasik is tudnak. Ahelyett, hogy játszod az óvodást, felnőtt emberek módjára leülhetnél vele és elmondhatnád neki a problémáid.

10) Semmiképp se akard a te ízlésednek megfelelően formálni.
Semmi esély, és nincs is szükség rá, hogy megváltoztasd azt a személyt, akit megszerettél. Hogy miért? mert akkor már nem az az ember lesz! Amúgy sincs értelme a dolognak. Vagy keress mást, aki ki tudja elégíteni az igényeidet, vagy fogadd el olyannak amilyen. Természetesen kompromisszumokat lehet kötni, hiszen az is a kapcsolat egyik alapja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments