HomePeopleEgy művész, aki 10 illusztrációban mutatja be, milyen emberekkel lehet a metrón...

Egy művész, aki 10 illusztrációban mutatja be, milyen emberekkel lehet a metrón találkozni

Martadello egy nagyon tehetséges művész, aki nem egyszer csillogtatta már meg tudását az interneten. Műveit napi rendszerességgel nézik és kommentelnek hozzá. Ő teljesen máshogy látja a világot, ezért próbálja azt bemutatni a néző közönségnek. Mivel rendszeresen jár tömegközlekedéssel, ahol bizony rengeteg ember megfordul, úgy gondolta készít néhány képet, amin bemutatja, milyen emberekkel is lehet metrón, buszon, villamoson találkozni.

Ha végignézed a képeket te is egyet fogsz vele érteni.

1, A terpeszkedős

Arról ismerszik meg, hogy képes három embernek fenntartót helyet is elfoglalni azzal, hogy terpeszben ül le egy ülésre. Egyáltalán nem érdekli, hogy miatta nem lehet mellé leülni.

2, A nyugger

A legveszélyesebb mind közül, ugyanis minden egyes alkalommal beleköt a másikba, tolakodik, áthúzza a cekkerét a lábadon és mindig morog. Többnyire akkor száll metróra mikor mindenki siet a munkába.

3, A hordár

Arról lehet felismerni, hogy rengeteg szatyor van a kezébe és tolakszik. Ha nem mész arrébb, akkor a kezeiben lévő szatyrokkal végigkarcolja a kezed, lábad, tested. Mindig mérges, mert úgy érzi magát, mint egy málhás szamár.

4, A hangos diákok

Ők azok, akik a suliba vagy onnan hazafelé tartva hangosan bömböltetik a zenét vezeték nélküli bluetoothos hangszóróból illetve túlkiabálják azt, hogy tudjanak egymással beszélgetni.

5, A divatos nagypapa

Nagyon ritkán lehet látni a metrón, viszont nem mindennapi megjelenésével egy perc alatt felhívja az emberek figyelmét. Olyan, mintha nem akarná elengedni a fiatalságát és a dizájnos ruhák segítségével próbálná fenntartani a látszatot.

6, Az erős testszaggal rendelkezők

Ők azok, akik egy pillanat alatt ki tudják üríteni a vagont, mert senki sem tudja elviselni azt a testszagot, amit a nyár folyamán kipárologtatnak magukból. Hab a tortán, hogy általában úgy állnak, hogy a felső csövekbe kapaszkodnak, így még jobban terjednek a szagok.

7, A vándorzenész

Ők azok, akik mindenféle hangszerrel a kezükben, szájukban felszállnak a tömegközlekedési eszközökre és régi slágerek eljátszásával boldogítják a jó népet. Természetesen ezért cserébe egy kis alamizsnát elfogadnak, ha viszont nem kapnak, akkor mindenki rossz körülöttük.

8, A hajléktalan

A téli időszakokba szokott sok hajléktalan a metrón lenni és A-ból B pontba utazgatni, hogy ne kelljen a fagyos utcán gubbasztania. Természetesen ő is egy perc alatt üressé tudja varázsolni a metrókocsit, mert senki sem bírja ki sokáig erőteljes testszaga mellett.

9, Az idegbeteg anyuka

Arról ismered fel, hogy olyan vörös az arca, mind a paradicsom, mert a gyerekei játszótérnek használják az egész metrókocsit. Annak ellenére, hogy 20-szor rájuk szól, nem változik semmit. Ha hozzászólsz, akkor rajtad vezeti le az idegességét.

10, A helyfoglaló ételfutár

Arról ismered fel, hogy egy óriási gőzölgő táska van nála, amiből finomabbnál finomabb ételek illatai szállnak ki. Nem törődik azzal, hogy más emiatt a táska miatt nem tud leülni, gondtalanul pötyög tovább telefonján, míg meg nem érkezik az érintett pontra, ahol gyalog kell útját folytatni.

Ti találkoztatok már ilyenekkel? Milyen típussal egészítenéd ki a cikket?

Most Popular

Recent Comments