HomeCelebrity10 meghökkentő tény, melyeket biztos nem tudtál ezekről a filmekről.

10 meghökkentő tény, melyeket biztos nem tudtál ezekről a filmekről.

Számos filmet mutattak be az évek során. Voltak melyeknek a története teljesen magával ragadta és volt, amelyik untatta nézőjét. Sok felvételnél nem is tudjuk, hogy mik zajlottak a háttérben. Milyen munkák vannak a kamerák mögött. Kik a statiszták és kik nem. Úgy gondolom ezeket a dolgokat nem sokan tudtátok a felsorolt filmekről.

 

Keresztapa
A Keresztapa című filmben az esküvői jelentnél a tömeget valódi gengszterek voltak, sőt azok rokonai is ott voltak. Azt akarták, hogy ők is a film részesei legyenek.

A bárányok hallgatnak
Anthony Hopkins a Bárányok hallgatnak című filmben egyszer sem pislogott bele a kamerába.

A ragyogás és a Toy Story
Biztosan meglepődnél, ha tudnád, hogy a Toy storyban lévő Sid szobája előtti és a Ragyogás c. film hotelének egyik folyosójának szőnyege pontosan egy és ugyanaz.

Titanic
A Titanic tragédiája igaz történeten alapszik. Viszont azt senki nem tudja, hogy nem Jack Dawson hanem Jack Thayer Jr. volt a fedélzeten.

Sikoly és Edward Munch Sikolya
Itt egy érdekes tény, miszerint a horror filmben lévő Sikoly, nevét, Edward Munch Sikoly nevű azonos festményének köszönheti. Ráadásul a maszk, amit a gyilkos visel majdnem pontosan ugyanolya, mint a híres festményen.

Száll a kakukk fészkére
Itt egy zavaró tény a filmből. Valódi mentális betegeket használtak fel, néhány jelenethez, így a legtöbb rész, amit láttál, valóság volt.

A Bárányok hallgatnak plakátja
A lány száján lévő pillangón három meztelen nő van.

Terminátor
Emlékszel arra a részre mikor, T-1000 felveszi Sarah alakját? Linda Hamilton azt a jelenetet, ikertestvérének Leslienek adta.

Ponyvaregény
Nem, nem Marsellus Wallace lelke volt az aktatáskában.

Igaz a Jóbarátok nem konkrét film, de úgy érezzük, ezt mindenkinek tudnia kell erről! Egy kutatás szerint Joey 119.760 dollárt gyűjtött össze Chandler-nek.

Most Popular

Recent Comments