HomeCelebrity9 sztár, akik saját maguknak taposták ki a hírnévhez vezető utat.

9 sztár, akik saját maguknak taposták ki a hírnévhez vezető utat.

A hírnévhez vezető út sose könnyű. Komoly nehézségeken és akadályokon kell keresztülmenni, hogy valaki hírnevet szerezzen. Sokszor elhasalsz, de mindig fel kell állni és menni kell tovább a nekünk szánt úton. Hiszen az élet megy tovább. Próbálkozni kell mindig. Ezek mellett az elvek mellett kötelezte el magát számos világhírű színész, zenész, műsorvezető és mér sorolhatnánk társaikat. Ők csak a sikert tartották szem előtt és célt értek.  Számos történetet írunk le, olyan csodálatos emberekről, akik tehetségüknek és megoldókészségüknek köszönhetően világhírűvé váltak. Ezek az emberek saját maguk taposták ki a siker felé vezető utat!

Joanne Rowling ismertebb nevén J. K. Rowling
A közismert írónőnek, akinek a Harry Potter könyveket köszönhetjük zavaros gyerekkora volt. Miután elvégezte az egyetemet, próbálta megtalálni helyét a világon így többször váltott munkát. 1990-ben egy vonatút során jött neki az ötlet, hogy könyvet írjon a varázslóvilágról. Az élet azonban úgy hozta, hogy csak 5 év múlva tudta befejezni a könyvet.

Jim Carrey
Jim nem született gazdag családba. Sokszor kellett a szüleinek segítenie. 15 évesen szerencsét próbált egy „stand-up comedy” színpadán ám ez a próbálkozás sikertelennek bizonyult. Rá két évre újra próbálkozott és sikerült is neki. Lo Angelesbe költözött, mert a TV képernyőn keresztül is meg akarta mutatni mit tud. Meg is kapta a szerepet az Ace Ventura című filmben.

Demi Moore
Demi Moore sikerhez vezető útja nehézkes volt. Tinédzserként otthagyta tanulmányait és  egy modellügynökségnél kezdett dolgozni, nem sokra rá úgy döntött színésznő szeretne lenni. Számos tini filmben szerepelt. Demi akkor kapta meg a világhírű elismerést, mikor szerepet kapott Patrick Swayze oldalán a Ghost című filmben.

Jennifer Lopez
J. Lo is nehezen indult el azon a bizonyos úton. Szülei nem voltak gazdagok, de minden tőlük telhetőt megtettek, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Kislányként szeretett énekelni és táncolni, ami később a nagy áttörést jelentette számára. Középsuli után egy ügyvédi irodában kezdett dolgozni, hamar táncolni kezdett egy jó nevű iskolában. Híres énekesek háttértáncosa volt kezdetben majd néhány kisebb filmszerepet is kapott. Végül népszerű énekes és színésznő is lett egyben.

Tom Cruise
Gyermekkorában iskola után dolgozott, hogy segítsen az anyjának. 18 éves korában úgy döntött, hogy színész lesz, és New Yorkba ment. Pénz nélkül, folyamatosan járt meghallgatásokra de alacsony termete miatt mindig alulmaradt magasabb társaival szemben. Azonban néhány év alatt szerepet kapott a Kockázatos üzlet című filmben.

Celine Dion
Már gyermekkorában ismerkedett a zenével. Gyakran énekelt családi összejöveteleken, 12 éves korában mutatta be első demóját. Egyszer, a testvére, Michel elküldte Celine felvételét egy zenei igazgatónak. Amikor a menedzser meghallotta a lány énekét, a hangja lenyűgözte. És így kezdte Celine zenei karrierjét.

Daniel Craig
Daniel Craig Hollywood egyik legnépszerűbb sztárja, de kevesen tudják, hogy valójában nem született ilyen ambícióval. Daniel gyerekként is tudta, hogy színész akar lenni. 6 évesen kezdett el színészkedni. Miután elvégezte a főiskolát, elkezdett filmeket forgatni, ami eredetileg kevés sikert hozott. Néhány év alatt azonban egy Lara Croft-ban, a Tomb Raider-ben rossz fiúként szerepelt, és attól a pillanattól kezdve indult be karrierje.

Jennifer Aniston
Mielőtt népszerű színész lett, Jennifer Aniston futárként, pincérnőként dolgozott, és számos Broadway előadáson vett részt. 1990-ben szerezte első TV-szerepét, majd egy olyan horrorfilmben szerepelt, amelyet a kritikusok teljesen lehúztak. A lány már arra gondolt, hogy abbahagyja a színészkedést, amikor elfogadta a „Jóbarátok” egyik főszerepét, ami a karrierjének fordulópontja lett.

Oprah Winfrey
Oprah egy szegény családban nőtt fel, elmondása szerint még játéka sem volt. 17 éves korában nyilvános beszélgető versenyt nyert, és támogatták egyetemi tanulmányait. Majd műsorvezetőként dolgozott. 29 évesen felajánlottak neki egy munkát egy reggeli showban.  Oprah új életet kapott benne, és egy hónap alatt olyan jó nézettségnek örvendett. A programot hamarosan a The Oprah Winfrey Show-ra nevezték át.

 

Most Popular

Recent Comments