HomeInteresting9 szokatlan dolog, amit minden férfi vonzónak talál.

9 szokatlan dolog, amit minden férfi vonzónak talál.

A sztereotípiákkal ellentétben meg kell jegyeznünk, hogy az igazi férfiak nem a telt idomokat, hosszú combokat, lapos hasat és szép arcot találják első körben vonzónak, hanem olyan apró, pici dolgokat, amiket a nők teljesen jelentéktelennek tartanak. Sőt mi több, amiről a hölgyek úgy gondolják, hogy csúnya és legszívesebben elrejtenék az egész világ elől azt tartják voltaképpen a férfiak vonzónak, gondolunk itt a pici ráncokra, kis hasra s természetes vonásokra. A mai cikkünkben olyan szokatlan női dolgokat szedtünk össze,amiket az erősebbik nem nagyon is vonzónak talál.

1, Összekócolt hajkorona.

Nagyon sok nő órákig képes elbabrálni a hajával csak azért, hogy tökéletes legyen. Például, ha egyenes típusú a hajuk, akkor minden szálnak szög egyenesnek kell lennie, ha viszont göndör, akkor minden fürtnek göndörnek kell lennie. Nos igazából a férfiakat ez egyáltalán nem érdekli, sőt ők kifejezetten szeretik, ha egy nőnek kócos haja van.

2, Reggeli, friss és üde kinézet.

A férfiak egyszerűen megbolondulnak akkor, mikor meglátják reggel a kedvesüket, ahogy kinyitja álmoskás szemeiket a kinyúlt pólóikban. Ekkor olyan sebezhetőnek látják őket, mint még soha, és számukra ez nagyon vonzó.

3, Pici pocak.

Tudjuk, hogy minden nő lapos, kocka hasra vágyik, amin szó szerint sakkozni is lehetne, ám a férfiak számára ez egyáltalán nem vonzó. Ők igenis szeretik, ha egy nőnek van pocakja. Sőt mi több Marilyn Monroe is egyszer azt mondta: Egy nő pocak nélkül olyan, mint egy ház erkély nélkül. Nos, egyet kell értenünk a művésznő szavaival.

4, Szemüveg viselés.

A legtöbb kisgyerek egyszerűen ki nem állhatta a szemüveget pont abból kifolyólag, mert nagyon sok gyerek csúfolódik a „pápaszemes” társaikon. Mivel a nőkben is ez a félelem maradt meg, így még akkor sem nagyon tesznek szemüveget, ha muszáj. Ám a felnőtt, igazi férfiak nagyon is szeretik, ha egy nőn van szemüveg, mert sokkal vonzóbb megjelenést kölcsönöz számukra, nem utolsó sorban okosabbnak is tűnnek benne.

5, Természetes külső.

A mai világban a nők még a szemetet sem viszik ki a ház elé smink nélkül, nehogy valaki meglássa tökéletlen arcukat. A férfiak viszont azt részesítik előnyben egy nőben, ha nincs túl sok smink rajtuk és látszik a természetes vonásuk. Azokkal a nőkkel nem is igazán foglalkoznak, akiken egy kiló alapozó, műszempilla, feltűnő színű rúzs és még pirosító, na meg bronzosító is van.

6, Picike ráncok az arcon.

A nők ki nem állhatják a ráncokat, így igyekeznek olyan trükköket alkalmazni, amivel elrejthetik vagy eltüntethetik azokat. A férfiak ezzel szemben igenis vonzónak tartják őket, mert a ráncok a tapasztalat jelei.

7, Hosszú, földig érő ruhák.

Sokan azt hinnék a hosszú ruhák nem tetszenek a férfiaknak, ám ez nem így van. Az erősebbik nem képviselői igenis szeretik az ilyen jellegű ruhákat, azért, mert egyfajta titoknak fogják fel, ami beindítja a képzelőerejüket.

8, Mezítelen lábacskák.

Nos még az erősebbik nem képviselői sem igazán tudták megfogalmazni, hogy miért kedvelik, ha kedvesük mezítláb közlekedik a lakásban. Egyesek szerint így sokkal kecsesebb mozgásuk van a nőknek, ami számukra nagyon is szép.

9, Jó étvággyal rendelkeznek.

A férfiak a hátuk közepére sem kívánják azokat a hölgyeket, akik állandóan azzal vannak elfoglalva, hogy most mit ehetnek és mit nem annak érdekében, hogy megőrizzék az alakjukat. Számukra sokkal vonzóbb, ha egy nő jó ízűen tud étkezni anélkül, hogy megbánná mit rendelt.

Ti is így vagytok ezzel?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments