HomeCelebrity9 színész, akinek védjegye az összes filmben feltűnik.

9 színész, akinek védjegye az összes filmben feltűnik.

A legtöbb filmet, az elejétől a végéig a rendező határozza meg. Követi a forgatókönyvet és megpróbálja a legjobb jeleneteket összehozni belőle. Azonban akadnak olyan részek is, amelyek véletlenül kerültek a filmbe, vagy szándékosan rakták bele őket a színészek, úgy, hogy valójában az nem volt megírva. Számos színész saját védjegyét is belecsempészi, ami a nézőknek, vagyis nekünk fel sem tűnik.

Johnny Depp – sapka.

Nem tudjuk elképzelni, a nagyszerűen játszott Jack Sparrow, Willy Wonka vagy a Mad Hatter-t kalap nélkül. Johnny mindig, minden egyes filmben kalapot visel. Bár nem csak a filmvásznon, de a való életben is szereti viselni.

Samuel L. Jackson – ékesszólás.

Samuel L. Jackson imád előadásokat tartani. Első alkalommal a Ponyvaregényben mutatta meg mennyire jól megy neki és azóta a színész továbbra is használja ékesszólását, a rajongói nagy örömére.

Leonardo DiCaprio – tószt.

Senki sem tud jobban tósztot mondani, mint Leo DiCaprio. Az első poharat a Titanicban, Jack Dawsonként vette fel. Ezt követően megismételte a Django elszabadul című filmben, majd a Wall Street farkasában és persze a Nagy Gatsby-ben is.

Tom Cruise – futás.

A színésznek nagyon sokat kell futnia a képernyőn. Gyakorlatilag az összes filmjében egy hatalmas sprintet vág le.

Harrison Ford – mutogatás.

Harrison Ford szeret ujjal mutogatni másokra. Szinte minden filmjében használja ezt a gesztust. Az online követők által elnevezett “Végzett ujja”, először a Star Wars-ban jelent meg.

Michelle Rodriguez – a kemény amazon.

Ha Michelle Rodriguezt meglátod egy filmben, biztos lehetsz benne, hogy jobban küzd, mint akármelyik férfi karakter. A színésznő általában ugyanazokat a gesztusokat használja – hasonló szerepben játszik és hasonló ruhákat visel.

Tim Roth – a hűvös.

Akárkit is játszik el a brit színész, legyen az hazugság vagy a monacói herceg szakértője, mindig talál okot arra, hogy leüljön és megpihenjen egy kényelmes fotelben.

Mel Gibson meztelen jelenetei

Mel Gibson nagyszerű formájával számos filmjében büszkélkedhetett. Ő teljesen vagy részben meztelen testét gyakrabban mutatja, mint más férfi színészek.

Brad Pitt – mindig éhes.

Brad Pitt a jelenetek közti étkezést időigényesnek tartja, ezért ő beleépíti az étkezéseket a jelenetekbe. Szóval ha több filmjében is láttad már enni, az valójában nem a film része volt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments