HomeInteresting9 népszerű frizura, ami 2021-ben már nem divatos

9 népszerű frizura, ami 2021-ben már nem divatos

Az első fésűk 5000 évvel ezelőtt jelentek meg. Afrikai ásatások során találták meg őket, szóval az emberek akkoriban már próbáltak valamit kezdeni a hajukkal. Azóta egy gigantikus iparággá nőtte ki magát a dolog. Az emberek rengeteg időt, pénzt és erőfeszítést tesznek azért, hogy a hajuk klasszul álljon. Persze a népszerű frizurák és a trendek gyorsan változnak.

Hoztunk nektek egy válogatást abból, hogy milyen frizurák jöttek divatba és melyek azok, amik már unalmasak manapság.

Hagymakonyt
A fej tetején lévő hagymakonyt már nem divatos. Ezt a frizurát egy alsó, spanyolkonyt váltotta fel. A divatmágusok szerint ez sokkal csiszoltabb és kifinomultabb.

Komplex fonatok
A komplexebb fonatok minden alkalomra tökéletesek voltak. Legyen szó munkáról, esküvőről vagy buliról. Most már a múlté. A divat a természetes megjelenés. Egy egyszerű fonat sokkal forróbb és trendibb.

Magas copf
Ariana Grande-nak köszönhetően sok lány szeretett volna vastag copfot, mely felül helyezkedik el. Ennek a frizurának a népszerűsége, azonban rendkívül gyorsan halványul. A stylistok azt javasolják, hogy a copf legyen alul. A fejtető és a tarkó között kell elhelyezkednie. Ez lett a trend…

Pixie
Annak ellenére, hogy nagyon népszerű volt egy időben, nem áll jól mindenkinek. A rövid felnyírt haj sok esetben túlságosan sokat mutat az arc vonalaiból. Nehéz játszani vele. Célszerű olyan hosszúságot választani, amely az arc formájához leginkább passzol.

Vasalt haj
Mint mondtuk, most a természetes a menő. Ha szép, fürtös hajad van, akkor itt az ideje, hogy bevesd őket. Nem kell szégyellni és nem kell szenvedni a hajvasalóval.

Leia Organa
Két kisebb konty, melyek hasonlítanak Minnie egér füleire, vagy Leia hercegnő legendás frizurájára. Régen nagyon népszerűek voltak, de minél élénkebb egy trend, annál rövidebb ideig tart. Mint írtuk, az egyszerűbb, természetesebb vonal számít trendinek.

Kisebb fürtök
A stylistek szerint a feszes, kisebb fürtöket cseréljük egy lazább vonalra. Most a 40-es évekbeli klasszikus hullámok számítanak divatnak. Nem előnyös, ha úgy néz ki a hajad, mintha épp 3 órát töltöttél volna egy fodrászszalonban. Legyél természetes, laza. Meg kell találni az egyensúlyt.

Platinaszőke
Minél szőkébb, minél fényesebb. Hatalmas trend volt az elmúlt években. Nem szabad elfelejteni, hogy ez nem passzol mindenki arcszínéhez. A barnább bőrűeket sápasztja. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a folyamatos szőkítés és tonizálás tönkreteszi a hajad. Most a gyöngyszőke és a mézszőke a divat. De a lényeg, hogy passzoljon az arcod színéhez.

Színes ombre
Az élénk színek mindig is népszerűek voltak. Ezzel nincs is gond, de az ilyen neonszínű ombre már a múlté. Ha extrém hajszínt szeretnél, akkor tőből kell kiindulni és az egész egyszínű legyen.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments