HomeArt9 manikűrtrend, ami elsöprő sikert aratott az idei évben a nők körében.

9 manikűrtrend, ami elsöprő sikert aratott az idei évben a nők körében.

Ha hiszitek ha nem rengeteg ember először a kezeket nézi meg, ezért annak mindig minden körülmények között ápoltnak kell lennie. A nők ezt könnyedén meg tudják oldani azzal, hogy manikűröshöz mennek, aki szebbnél szebb körmöket varázsol nekik hónapról-hónapra. Az évek során rengetegféle fajta köröm látott már napvilágot, és kétségkívül az idei trend legjobbjai közé tartoztak azok, melyeket mostani cikkünkben hoztunk el nektek. Nektek mely körmök tetszenek jobban, mely formákat részesítitek előnyben?

1, Színátmenet

Idén nagy divatnak örvendenek az ombre körmök, amiket két egymáshoz hasonló színből készítenek el.

A műkörömépítők előnyben részesítik ilyenkor a csillámporokat is és a tigris szem hatást is.

2, Minimalista minták.

A nude színárnyalatokat egy kis minimalista díszítéssel simán fel lehet dobni. Ezek lehetnek vonalak, csipke minták, vagy indák. Ha hiszitek ha nem ezek sokkal jobban vonzzák a tekintetet, mint a harsány feltűnő díszítések.

A francia manikűr még mindig a legkeresettebbek közé tartozik, amiket pasztell és fekete mintákkal lehet feldobni.

3, Különböző szín és minta jobb és bal kézen.

Az ilyen manikűr tökéletes azoknak a lányoknak, akik nem tudják eldönteni, milyen mintát válasszanak. De miért is kellene választaniuk, ha mindkettő mellett letehetik a voksukat?

A kreatív műkörmösök tudják, hogy két eltérő színű és mintájú köröm, hogyan harmonizáljon egymással. A titok, hogy egy azon családba tartozó színeket vesznek alapul. Vagyis a hideg színeket nem fogják meleg színekkel kombinálni.

4, Matt

Ebben az évben a matt körmök óriási népszerűségnek örvendtek. Ám legjobban csak akkor mutatta meg igazi valóját, mikor a matt hatásért felelős anyagot sötét árnyaltú körmökre kenték, például bordóra, sötétkékre, szürkére… stb.

5, Nagy és színes minták.

Voltak nők, akik az évek és a divatok változásával sem voltak hajlandók feladni a nagy mintával, 3D-s hatással, kövekkel, fél gyöngyökkel ellátott körmöket. Az évek során szerencséjükre nagy mértékben fejlődött az efféle díszítő eljárás, így most kitombolhatják magukat.

Ma már egyre népszerűbbek azok a minták és díszítések, amik nincsenek úgy beleépítve a körömbe, mely sík felületet biztosít.

6, Geometriai és növény motívumok.

Az idei évben nagy hangsúlyt kaptak a geometriai és a növény, inda minták is. Sőt, ezeket össze is lehet kombinálni, ami még különlegesebbé teszi a manikűrt.

Ezek a típusú díszítő minták igazán fel tudják dobni az ember hangulatát.

7, Nude árnyalatra díszített.

Az egyik leglátványosabb és legszokatlanabb díszítési eljárás. Nagyon egyedi megjelenéssel ruházza fel a körmöt, mikor az teljes egészében nude színben pompázik csak egy minimális mennyiségű díszítés van az elején, vagy épp a körömlemez szélén.

Ez is egy meglehetősen érdekes díszítés, ami nem minden embernél fordul elő.

8, Márvány, füstös köröm.

Szakemberek szerint ez a díszítési forma nem fog egykönnyen kimenni a divatból, mert rengeteg színből és formára meg lehet csinálni. Idén az egyik legnépszerűbb díszítések között volt.

Többféle variáció létezik az elkészítésére, lehet mattos, fényes, csillogós, vagy épp egyszínű, de színátmenetes is lehet.

Nektek melyik nyerte el a tetszéseteket?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments