HomeBeautiful9 híres nő, akik egy percet sem öregedtek az elmúlt évek alatt.

9 híres nő, akik egy percet sem öregedtek az elmúlt évek alatt.

A történelem során nagyon sokan hitték, hogy a fiatalság elixírje létezik, csak olyan helyen van, ahol senki sem férhet hozzá. Annak idején többen is próbálták felkeresni merre lehet, de a keresésük nem járt sikerrel, mert mindig üres kézzel és megviselten tértek haza. Több pletyka is szólt arról, hogy a távol-kelet nemzetei megtalálták, hiszen mind a kínaiak, mind a japánok olyanok, mintha képtelenek lennének az öregedésre. Mai cikkünkben olyan hölgyeket hoztunk el, akikről ugyanez elmondható. Naomi Campbell édesanyja, vagy épp a Pretty Little Liars egyik színésznője úgy néznek ki, mintha egy percet sem öregedtek volna az elmúlt 10-20 év leforgása alatt. Szerintetek mi lehet a titkuk?

1, Bai Ling – színésznő – 52 éves.

Bai Ling egy amerikai színész, aki Kínában született. Bai-t legtöbben a Taxi 3 című filmből ismerhetik, ám ezen kívül játszott még „A hollóban”, és az „Anna és a Királyban”.

A színésznő azt mondja, nem szeret sok időt sminkeléssel tölteni, ezért nagyon gyakran lehet őt látni, még a közösségi oldalain is anélkül. Bai fiatalságának titka, hogy élvezi az életet, és nem aggódik azon, hogy mások mit gondolnak róla.

2, Juliette Binoche – színésznő – 55 éves.

Juliette Binoche színésznő a „Csokoládé” című filmből lehet ismerős, ugyanis ő játszotta el a főszereplő, Vianne Roche szerepét. A színésznő azt mondta, hogy akármennyire is furán hangzik, szépségének titka, hogy sok vizet iszik, sőt számára ez a legegyszerűbb módja annak, hogy friss legyen.

3, Valerie Morris – Campbell – táncosnő – 67 éves.

Valerie, Naomi Campbell 67 éves édesanyja, aki tavaly decemberben megjelent lánya oldalán a Burberry reklámkampányban, ahol úgy néztek ki, mintha testvérek lennének.

A híres modell anyja meg van győződve, arról, hogy a személyes gondozás mellett a sport nagyon fontos szerepet játszik a fiatalságban. Ő hetente háromszor látogatja meg az edzőtermet, sőt Pilatesre jár, illetve erősítő edzéseket végez.

4, Melissa Gilbert – színésznő – 55 éves.

Melissa Gilbert 2 gyermek édesanyja és 7 gyermek nagymamája. 6 évvel ezelőtt elindított egy YouTube-csatornát, ahol videókat kezdett közzétenni az életéről. Melissa feltett egy videót, mely „Az öregedő nő” címet kapta. Ebben a videóban arról beszél, hogy mit eszik, milyen kozmetikumokat használ a bőrére és milyen családi kapcsolatokkal rendelkezik.

5, Marisa Tomei – színésznő – 54 éves.

2017-ben tűnt fel a TV képernyőkön, ugyanis ő játszotta May Parker-t a „Pókember: Hazatérés” című filmben. Akkoriban a színésznő 52 éves volt és nagyon fiatalos volt a megjelenése. Sokan úgy vélték jobban állt volna neki, ha Peter anyját játssz el, nem pedig a nagynénjét. Amikor Marisa-t megkérdezték, mit csinál a bőrével, akkor elkezdett beszélni az infraszauna előnyeiről.

6, Paulina Porizkova – modell – 54 éves.

Paulina Porizkova egy amerikai színésznő, szupermodell és író, aki eredetileg Csehszlovákiából származik. 18 évesen ő lett az első kelet-európai modell, aki a Sports Illustrated Swimsuit borítóján jelent meg. Nem is olyan régen, Paulina újabb fotózáson vett részt, és az alábbi fotó egy másik magazin borítójára került. Ekkor 53 éves volt.

7, Mira Sorvino – színésznő – 51 éves.

Mira Sorvino amerikai színésznő, 4 gyermek boldog édesanyja. Játszott a „Doktor Houseban”, a  „Mit ér egy élet”, a „Leningrad”, és a „Hatalmas Aphrodité” című filmekben utóbbiért Oscar-t és Golden Globe díjat kapott.

A színésznő, Christopher Backus felesége, aki 14 évvel fiatalabb nála. Amikor a közös fotóikat nézzük, nehéz elképzelni, hogy ekkora korkülönbség van köztük.

8, Belinda Norton – fitneszlady – 42 éves.

Belinda Norton 42 éves ausztrál tanár, író-szerző és fitness edző. Két gyermeket nevel, akik 12 és 14 évesek. Második gyermeke várandóssága alatt Belinda 20 kg-ot szedett magára, újra ekcémás lett és semmi ereje nem volt.

Egy interjúban azt mondta, hogy egyszer egy vékony és sportos lány képét mutatta meg férjének, és azt mondta, hogy ugyanolyan lesz, mint ő. A férje csak hangosan felnevetett. Belinda nagyon motivált és eltökélt volt, így tudta elérni céljait.

9, Bianca Lawson – színésznő – 40 éves.

Bianca Lawson 15 évesen tűnt fel először a Tv képernyőkön, ám megjelenése azóta sem nagyon változott. Ugyanolyan fiatalos, mint régen volt. Mondhatnánk azt is, hogy Bianca egyáltalán nem öregszik, emiatt gyakran viccek és mémek tárgyává válik. A színésznő humorral válaszol ezekre és megosztja saját közösségi oldalain ezeket a vicces képeket.

Te mit gondolsz róluk?

Most Popular

Recent Comments