HomeInteresting9 dolog, amit ingyen kaphatunk az Amazonon

9 dolog, amit ingyen kaphatunk az Amazonon

A hőn áhított termékek ingyenes megszerzése szó szerint felér egy terápiával. Az online vásárlás népszerűségének köszönhetően ezt már nem annyira lehetetlen elérni ugyanis az Amazon oldal díjmentesen biztosít néhány számunkra fontos dolgot, például elektronikai termékeket, babaholmikat, hangoskönyveket…stb. Az a fontos, hogy tudjuk hol keressük ezeket a dolgokat. Ma ezek rejtelmeibe vezetünk bele egy kicsit titeket.

1, Babaholmik

A babáknak sosem lehet elegendő ruhájuk és játékuk, s ezt minden édesanya tudja. Ahhoz, hogy ingyen babaholmikhoz jussanak az anyukáknak fel kell iratkozniuk az “Amazon Baby Registry” oldalára. Itt össze lehet gyűjteni azokat a termékeket, amikre szüksége van a babának, és nincs más teendő, mint várni. Ha valaki az összeállításból legalább 10 dollár értékben vesz valamit, akkor egy nagyobb ajándékcsomag büszke tulajdonosai lehetnek.

2, Ajándékkártyák régi dolgokért cserébe

Az Amazonnak van egy speciális “Trade-In” programja, ahol el lehet adni a régi, nem használt termékeket ajándékkártyákért cserébe. A régi mobiltelefonoktól kezdve a könyvekig bármit be lehet váltani. A kártyával viszont bármit meg lehet vásárolni ami az Amazon oldalán van.

3, eBook

A könyvimádóknak van lehetősége ingyen könyveket beszerezni az Amazonon. Az oldal óriási eBook kínálatot biztosít a felhasználóknak, de nemcsak egy műfajban, hanem jó sokban.

4, Kozmetikai minta termékek

Ha valaki nem tudja eldönteni, hogy az adott kozmetikumot meg akarja-e rendelni vagy sem akkor kérhet mintát. Ezért viszont csak egy nagyon minimális szállítási díjat kell fizetnie a vásárlónak. Ha tetszik a termék, akkor már semmi sem állhat annak útjába, hogy az illető megrendelje a terméket.

5, Műsorok és filmek

A “Prime Video” eredeti és fizetett tartalmai mellett ingyenes filmeket is beszerezhetnek a vásárlók. A lényeg, hogy tudni kell, hol kell keresni ezeket a tartalmakat.

6, Exkluzív termékek megjelenés előtt

Az Amazon, egy “Vine” nevű felülvizsgálati platformot működtet, ahol ingyenesen kiadják azokat a termékeket, melyeket még nem dobtak piacra. Ha te is szeretnél új eszközöket kipróbálni az Amazon oldalán további információkat találhatsz róla.

7, Zene

Az “Amazon Prime” tagjaként ingyen letölthetik az “Amazon Music alkalmazást” és korlátlan számú zenét hallgathatnak hirdetések nélkül! Ha még nem csatlakoztak hozzá az emberek, akkor 30 napig élvezhetik a szolgáltatást.

8, Amazon Prime

Van rá mód, hogy az emberek ingyen jussanak hozzá az “Amazon Primehoz”. A vállalat expressz szállítási szolgáltatása rendkívül jó előnyökkel rendelkezik, ám, ha valaki hajlandó egy kis plusz költséget fizetni, akkor ingyenesen kaphat egy 30 napos próbaverziót belőle.

9, Hangoskönyvek

Az Amazon lehetőséget biztosít arra, hogy az emberek kipróbálják a hangoskönyveket. Egy hónapnyi ingyenes hozzáférést biztosítanak a platformjukhoz. Egy egyszerű feliratkozással 2 ingyenes hangoskönyvet kaphatnak, melyeket örökre megőrizhetnek.

Te tudtál ezekről?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments