HomeBeautiful9 divatbaki, ami kiment a divatól, de sokan még mindig használják.

9 divatbaki, ami kiment a divatól, de sokan még mindig használják.

A divat egy állandóan változó, nehezen követhető dolog. Ezért sem gondoljuk sokszor, hogy egyes dolgok már nem számítanak olyan trendinek mint azelőtt. A nők azok akik  szeretnek képben lenni,és a stílusok előírásai szerint létezni a mindennapokba. De előfordul, hogy vétkes hibákat követnek el,hisz nem figyelnek arra, hogy a tavalyi divat ma már nem divat. Íme 10 dolog ami mára már nem a modern stílust képviseli.

1. A színes harisnyák mára már nem számítanak trendinek. Egy pár éve még az volt a legmodernebb viselet, ha egy színes harisnya díszelgett a női lábon. Ám ez a múlté. A mai divat egy kissé konzervatívabb darabbot támogat. A szolid átteccő, ám pöttyökkel díszített a menő. 

2. A szem főlé érő egyenes vonalú frufru sem divatos. A szabad, és nem annyira vonalzó mentén húzott haj a trendi. Inkább keltsen kócos hatást. 

3. A smink is, mint minden más, egyre inkább halad a természetesség felé. A természetes ellenes vonalak, mint a szemöldök is egyre inkább divatja múlt. De szerencsére a technika fejlődése a szépségiparra is kihat. Így aki tetovált szemöldökkel rendelkezik is, van esélyem még a természetes vonalak képviseletére. 

4. Az erős smink. Ma már mint említettük a természetes a divat. A kontrasztok ideje lejárt. A kevesebb néha több elvét vallva sminkeljünk. 

5. A szoli barna bőr már nem olyan vonzó. Aki narancs barnára sütete magát egy időben, jobb ha újragondolja a dolgokat. Csak ismételni tudom magam. A természetes megjelenés a menők.   

6. A kisestélyire emlékeztető nyári ruhák. Ma ebből is az egyszerű a legjobb. A letisztult vonalak képviselik a mai kor divatját. 

7. A szőrme csak is akkor jöhet szóba ha nem valódi. Ugyanis a jelen kor divatja abszolút elutasítja a bundák hordását.

8. A lakk cipők és táskák ideje leáldozott. Nem feltétlen örökre, de jelen állás szerint biztos. Ezért ha lehet inkább kerüljük az eféle stílust. 

9. A szürke hétköznapokban se légy unalmas. Ma már a egyszínű katona ruhára emlékeztető kabát sem elfogadott. Ma már a minél feltűnőbb, és a megszokottól leginkább eltérő a divatos.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments