HomeInteresting8 legjobb Halloween jelmez tipp, szerelmes pároknak

8 legjobb Halloween jelmez tipp, szerelmes pároknak

Már nagyon sokan lázban égnek a hétvégi Halloween parti miatt, amikor is a gyerekek és a felnőttek is olyan félelmetes karaktereknek öltözhetnek be, amilyenbe csak akarnak, sőt riogathatják a szomszédokat is. Mára már annyira elterjedt, hogy október 31-én be kell öltözni, hogy sokan már versenyt űznek belőle. Vannak párok, akik bizony olyan jelmezeket találnak ki, melyekből egyértelműen ki lehet találni, hogy ők együtt vannak, ilyen például Harry Potter és Ginny Weasley karaktere, vagy Stan és Pan, Scooby Doo és Bozont… stb. Egyes országokban külön jelmezverseny is van, ahol a legkreatívabb személyek valamilyen nyereményben részesülnek. Ilyenkor már megéri egy kicsit a szekrény mélyére nyúlni, vagy a tipikus jelmezes boltok állványait végigpörgetni.

A jelmezbe öltözés mellett nagyon népszerű még a tökfaragás is. A lényeg itt is az, hogy minél félelmetesebb legyen a lámpás, amit az ajtó elé vagy ablakba ki kell tenni. Ezekbe gyertyákat kell tenni és éjszaka felüti a fejét a tipikus halloweeni hangulatú utca.

Ti tudjátok már mibe fogtok öltözni? Ha nem, nem kell aggódni ugyanis elhoztunk néhány képet, amit mind egyedülállók és mind párok egyaránt zseniálisnak fognak tartani.

1, Kate Beckinsale, az Underworld ikonikus színésznője és egy barátja merész dologra adták fejüket, ugyanis a “Rocketman” című filmből öltöztek be Holly Golithlynak és Elthon Johnnak.

2, Akik szeretik a kőkorszaki stílust, azoknak biztos, hogy fog tetszeni ez a Frédi és Vilma kombó.

3, A szátok is aktívan kiveszik a részüket az “őrületből”. Például Jessica Biel férjének, Justin Timberlakenek öltözött be, míg Justin maradt a mikrofonnál.

4, A “Fel” cím kedves kis mese idős párjának bárki szívesen beöltözik. Például ez a pár úgy lecsapott az ötletre, mint gyöngytyúk a langyos takonyra.

5, Az ikonikus “Ponyvaregény” című film főszereplőinek beöltözni sem olyan rossz választás. A képen látható pár ha jól látjuk, Mianak és Vincentnek öltözött be.

6, Nem kötelező filmből vagy meséből kiragadt pároknak beöltözni, lehet valami egészen különleges. Ők például egy koalának és egy eukaliptusz fának öltöztek be, mivel a koalák nem tudnak az eukaliptusz levelei nélkül élni.

7, Azok az emberek sem maradnak hoppon, akik élnek-halnak a horrorfilmekért. Ilyenkor olyan félelmetes és ijesztő jelmezekbe öltözhetnek, amilyenbe nem szégyellnek, pontosan úgy, mint pl ez a pár.

8, Vannak jelmezek melyhez nem szükséges túl sok minden, elegendő egy kis smink, és máris David Bowie-vá változhatunk.

Nektek melyik nyerte el legjobban a tetszéseteket?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments