HomeKapcsolat8 hasznos tanács azoktól, akik netes társkeresővel találták meg párjukat

8 hasznos tanács azoktól, akik netes társkeresővel találták meg párjukat

Nagyon népszerűek az internetes társkeresők, aminek úgy gondolom, nem kell bemutatni az előnyeit. Meglepő, vagy sem, sokan vannak, akik itt ismerték meg életük szerelmét. Az alábbiakban ilyenektől gyűjtöttünk össze 8 hasznos tanácsot azok részére, akik használják az efféle oldalak szolgáltatásait.

1. Ne siettesd a dolgokat!
Ismerjétek meg jobban egymást, mielőtt találkoztok.

2. Válassz megfelelő képet magadról!
Tölts fel magadról olyan képet, amin jól kivehető vagy. Ha nő vagy, nyugodtan sminkeld ki magad előtte, de ne vidd túlzásba. Ja és mosolyogj! Ne tölts fel viszont túl kihívó, provokatív képet.

3. Adj meg érdekes információkat magadról!
Próbálj olyan leírást megadni, amivel könnyedén kezdeményezhetnek beszélgetést veled.

4. Legyél kezdeményező!
Ha nem jut el odáig a dolog, hogy üzenetküldőn keresztül beszélgessetek egymással, utalhat arra, hogy túl sok másik emberrel beszélget, vagy nem érdekled. Ám jelentheti azt is, hogy azt várja, te írj rá először, ezért legyél mindig kezdeményező, a többi pedig majd eldől.

5. Ha már egy ideje beszélgettek, ne habozz, hívd el randizni!
A beszélgetésekből derül ki, hogy eljött-e már a randi ideje. Ha igen, ne habozz, hívd el, mielőtt más teszi meg!

6. Mérd fel a kockázatokat!
Ha például ajándékba kaptál repülőjegyet és úgy döntesz, hogy elutazol, próbáld úgy tervezni a nyaralást, hogy ne okozzon gondot, ha közben mégis lemondaná a találkozót.

7. Ne félj kérdezni!
A legfontosabb, hogy jól megismerd a másikat, ehhez pedig elengedhetetlenek a kérdések. Ha fontosnak találsz egy kérdést, ne félj feltenni akkor sem, ha esetleg kínos lehet a számára.

8. Csak lazán!
Ne vedd túl komolyan, ha még nem találtál senkit, és ami fontosabb: ne add fel. Sosem tudhatod, hogy mit hoz a következő nap!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments