HomeKapcsolat8 dolog, amit minden nő szeretne átélni egy párkapcsolat során.

8 dolog, amit minden nő szeretne átélni egy párkapcsolat során.

Szinte minden egyes ember ugyanazokat a dolgokat szeretné egy párkapcsolatban megtapasztalni, például, hogy tiszta szívből szeressék, tiszteljék, udvariasak legyenek vele, meghallgassák… stb. Bizonyára nem egyszer hallottad már azt, hogy a nőknek túl nagy elvárásaik vannak az erősebbik nem képviselőivel szemben. El kell mondanunk, hogy ez egyáltalán nincs így, ugyanis a férfiak többsége igenis képes azokat teljesíteni, méghozzá a legnagyobb természetességgel. Nyilván ehhez az is kell, hogy a férfi valóban tiszta szívből szeresse a nőt, mert akkor van benne elegendő hajlandóság, ahhoz, hogy a kívánságait teljesítse. Annak érdekében, hogy megtudjátok, miket is szeretnének a nők a férfiaktól egy párkapcsolatban, elkészítettük nektek ezt a cikket, ahol 8 pontban foglaltuk össze a leglényegesebbeket.

1, A párjuk legyen egy úriember.

Sajnos ma már nem annyira népszerű az udvarias viselkedés, pedig a nők igenis szeretik, ha egy férfi odafigyel rájuk, lesegíti az étteremben a kabátjukat, vagy kihúzza nekik a széket, esetleg úgy néz a szemükbe, mintha ők lennének az utolsó nők a világon.

2, Ha odafigyelnek rájuk.

Akármennyire nem tetszik a férfiak és a nők kommunikációja között nagy különbség van. Míg a férfiak magukban tartják az információkat, addig a nők szó szerint mindent elmesélnek. Nekik arra van szükségük, hogy kioktatás nélkül meghallgassák őket. Szóval a legjobb, amit egy férfi tehet, ha csendben, türelmesen végighallgatja kedvesét.

3, Ne csak a párjuk, de a barátjuk is legyen.

A nők szeretnének egy olyan társat, akiknek a legféltettebb titkaikat is elmondhatják úgy, hogy nem rendeznek se féltékenységi jelenetet, sőt pálcát sem törnek a fejük felett. Aki nemcsak a jóban, de a rosszban is mellettük van és támogatja őket, aki érzelmi biztonságot tud nyújtani számukra.

4, A kiszemeltjüknek legyen jó humorérzéke.

A gyengébbik nem képviselői imádják, ha egy férfinak jó humorérzéke van, hiszen nincs is jobb, mint együtt nevetni. Annak érdekében, hogy a férfiak sikert érjenek el a nők körében, nem kell mást tenniük, csak jól megnevettetniük őket.

5, A hűség nagyon fontos szempont.

Egy új párkapcsolatban soha, semmilyen körülmények között nem célszerű olyan információkat megosztani, ami az előző kapcsolathoz/kapcsolatokhoz köthető. Jobb, ha nem meséled el neki, hogyan léptél félre az exednél, ahogy azt sem, hogy miket csináltatok együtt. Az ilyen információk negatívan hatnak a kapcsolatra, aminek komoly és csúnya vége lehet.

6, A nők szeretik, ha egy férfi magabiztos.

A nők inkább azokat a férfiakat részesítik előnyben, akiknek rossz fiús külseje van, sőt mindemellett még vonzó és magabiztos is. Ez egy olyan kombó, amivel bármikor le lehet őket venni a lábukról. Előny, ha tisztában vannak azzal, amire a nőknek szüksége van.

7, Fontos, hogy ízig-vérig nőnek érezzék magukat a férfi mellett.

Rengeteg nő küzd valamilyen komlexussal, ezért fontos számukra, hogy a férfiak igazi nőnek tartsák őket. Kell nekik a pozitív visszacsatolás ahhoz, hogy önbizalmuk növekedjen. Egyet azonban el kell kerülni! Soha nem szabad az ex csajoddal példálózni, különben ennek pont az ellentettjét éred el.

8, Mutassák ki az érzelmeiket.

Egyáltalán nem gáz, és nem kínos, ha egy férfi kimutatja az érzelmeit, bizonyos határokon belül. Az viszont már nem tekinthető annyira férfiasnak, ha minden órában sírhatnékja van. Meg kell találni az aranyközéputat az érzelmek kinyilvánítása és a magabiztosság között. Ha az illetőnek nincs miért sírnia, akkor jobb, ha visszafogják az érzelmeiket, különben a nők azt fogják gondolni, hogy anyámasszony katonái.

Ti mit gondoltok ezekről? Egyetértetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments