HomeImage8 dolog ami tudat alatt befolyásolja a férfit, egy nőről alkotott első...

8 dolog ami tudat alatt befolyásolja a férfit, egy nőről alkotott első benyomásában.

Az első benyomást nem ajánlott a külső alapján leszűrni.Bár nehéz így kizárni, hisz az első képet egy külső adja. A férfiak sokszor nem is tudják de bizonyos dolgok alapján döntik el, hogy egy nő tetszik nekik vagy sem. Tudat alatti dolgokról beszélünk. Tehát hölgyeim ezeket a dolgokat szem előtt tartva bármikor befolyásolhatjátok azt, hogy melyik pasi talál titeket vonzónak.

1.Testtartás.

A testtartás, a mozdulatok, a járás ezek mind olyan dolog amit ha egy pasi meglát már érezni fogja, hogy az adott nő felkeltette az érdeklődését vagy sem. 

2. Nézés, tekintet.

Ha valaki kerüli a tekinteteket, kevésbé lesz érdekes. Ne lefelé bámuljunk. Emelt fővel, bátran merjünk belenézni bárki szemébe. Ez minden férfit levesz a lábáról.  

3. Bizalom. 

Olyan egyszerű dolgokkal sugározhatsz bizalmat, mint egy mosoly vagy egy jól összeállított öltözet. Vagy aki képes például beszélgetést kezdeményezni. A visszafogott, zárkózott lányok kevésbé érdekesek.

4. Inspiráló.

Egyfajta kisugárzás ami minden férfit ösztönöz, és mindenáron szeretne megismerni. Ha egy pasi érzi, hogy van benned valami, ami őt vonzza soha nem fog elengedni.

5. Kedvesség.

Egy barátságos tekintet olyan erény ami sajnos kevés embernek adatik meg. Ezért használd ki ha te ilyennel rendelkezel. Az ilyen személyiséggel kevesen tudnak ringbe szállni.  

6. Tisztaság.

A megjelenésed mindig legyen kifogástalan. Ha egy férfi a tisztaságot véli benned felfedezni, nem akarja majd, hogy ne mellette élj ezentúl. 

7. Titoktartás.

A férfiak számára kevés olyan visszataszító dolog létezik, mint a pletykás nő. Tartsd a szád. Neked is jobb ha nem keveredsz bajba, mert olyat mondasz valakinek, amit nem kellet volna.  

8. Kommunikáció. 

Beszélgess és legyen véleményed. Ne akarj megfelelni mert akkor biztos, hogy nem olyan leszel mint amilyen vagy. Add önmagad és ne gondold ha nem szósz dolgokról az a jó.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments