HomePeople7 nő, aki döbbenetes változáson ment keresztül a konditermi edzéseknek köszönhetően!

7 nő, aki döbbenetes változáson ment keresztül a konditermi edzéseknek köszönhetően!

A gyönyörű és vonzó test mindig kellemes az emberek számára, ezért lányok milliói rohannak munka után az edzőterembe, hogy formálják alakjukat. Persze mindenki egyből valami eredményt akar, és, ha ez nem történik meg, akkor feladják az egészet. De vannak olyan nők, akik megszállottakká válnak és a mindenük lesz a testépítés. Róluk hoztunk el egy összeállítást, hogy bemutassuk, mire képes a túl sok edzés.

Nataliya Kuznetsova (26 éves)

Natalia Kuznetsova (Trukhina) – sportoló-testépítő, akinek a megjelenése egyszerűen elképesztő. Kezdetben a lány csak egészségesebb életet akart élni, de aztán megszállott lett, mert látta milyen drasztikus változáson tudott átesni. Natalia egyike azon kevés sportolóknak, akik nem titkolja el, hogy szteroidokat használ, de csak kis adagban, és verseny előtt.

Julia Vince (21 éves)

Julia először 15 éves korában kezdett el edzőterembe járni. A lány nagyon belelendült a testépítésbe, mondhatni ő is megszállottá vált. Régebben egy átlagos fiatal lány volt, ma meg már egy Barbie arcú Hulk lett. A lány továbbra is aktívan részt vesz a sportban.

Alexandra Rudenko (27 éves)

Alexandra annyira szerette a testépítés, hogy, ha tehette volna 24/7-ben az edzőterembe lett volna. A testépítő nagyon elégedett a megjelenésével, de az internetfelhasználók úgy vélik, hogy régebben sokkal vonzóbb volt.

Anna Turaeva (39 éves)

Anna akkor szerette meg a testépítést, mikor a Terminátor filmet megnézte. Mindaddig hosszú hajú és törékeny lány volt, de az évek során ez megváltozott és lassacskán egy kigyúrt férfi lett belőle. Hihetetlen elhinni ugye?

Natalia Ogryzko (42 éves)

Natalia, Szentpétervár bajnoka, Oroszország többszörös bajnoka és külön díjazottja a testépítésben. Karrierje elején Natalia még elegáns ruhákat és frizurát viselt, sőt még sminkelte is magát. De miután elkezdett edzenit, a lány teljesen elhagyta a vonzóbbik oldalát – ma Natalya már rendszeresen borotválkozik és férfi ruhákat visel.

Anna Kurkurina (51 éves)

Anna-t a bolygó legerősebb nőjeként tartják számon. Anna elmondása alapján gyerekként nem szeretett sportolni, természeténél fogva széles vállai és keskeny csípője volt. A lányt nagyon zavarta a teste, sőt az iskolában is sokszor csúfolták. Talán ezért menekült a testépítésbe.

Lyudmila Gayduchenko (52 éves)

Lyudmila világbajnok fekvenyomó. Érdekes tény: 1991-ben azt kellett bizonyítani egy vizsgálat során, hogy ő valóban nő.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments