7 megdöbbentő tény, amit titokban az összes nő csinál!

643

Minden egyes embernek megvan a maga kis titka, amit nem igazán szeretne megosztani másokkal, még a tulajdon párjukkal sem. Ezzel nincs is semmi probléma. De akad számos olyan téma, amit csak a lányok képesek felhozni egy beszélgetés alkalmával. A férfiak ilyenkor visszavonulót fújnak, mert eszük ágába sincs végighallgatni ezeket a beszélgetéseket.

1.Együtt járnak a mosdóba.
Persze már nem lepődünk meg, ha a lányok kettesével-hármasával járnak a mosdóba. Ezzel még nem is lenne probléma, de amikor egyszerre mennek be egy fülkébe és csak az egyik végzi el a dolgát az már kiveri a biztosítékot.

2.Összehasonlítják a kebleiket.
Ez gyakori tevékenység náluk, úgy hasonlítgatják össze kebleiket, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

3.Szemöldökcsipesz
Az összes lány táskájában megtalálható egy szemöldökcsipesz, mert, sose lehet tudni, mikor nő ki éppen egy szőrszál, ami nem oda való.

4. Partner fogkeféjének használta
Amikor a lányok ott alszanak a párjuknál és véletlenül elfelejtenek fogkefét vinni magukkal, természetesnek veszik, hogy a barátja fogkeféjét használja. Sajnos az is gyakran megesik, hogy a legjobb barátjuk, barátnőjük személyes dolgait veszik igénybe.

5.Csúnya szavak
A nők gyakran csúnyábban beszélne, mint a férfiak. Köztudott, hogy a csúnya beszéd csökkenti a stresszt, ezt valószínű ki is használják.

6.Menstruációról szóló történetek.
A legtöbb férfi még csak tudni sem akar ilyen jellegű témákról. Ám a lányok olyan önfeledten tudnak erről beszélni barátaik jelenlétében, mintha csak az időjárásról csevegnének. Ami mondjuk elég bosszantó, ha ezt a vacsora asztalnál kezdi el fejtegetni.

7.Pattanások
A lányok szándékosan nyomkodják egymás pattanásait. Teljesen természetesnek veszik, ha az egyik barátnőnek pattanás nőtt a testére azt rögvest ki kell nyomni.