HomeInteresting7 híresség, akik egyedülálló apaként is megállták a helyüket

7 híresség, akik egyedülálló apaként is megállták a helyüket

Mindig mindenki csak az anyai szeretetről, gondoskodásról, nevelésről beszél, és szinte szó sem esik olyan fontos dolgokról, mint az apai szeretet és törődés. Vannak olyan színészek, akik bizonyos okokból kifolyólag, arra kényszerültek, hogy egyedülálló apaként állják meg a helyüket. Kivéve Ronaldot, mert ő tudta, hogy egyedül akarja a kis Ronaldot felnevelni. Néhányuk valóban elképesztően lenyűgöző munkát végzett, ami azért is nagy érdem, mert a sok forgatás, esemény, rendezvény, utazás mellett a családra alig maradt idejük. Ennek ellenére, valóban kiemelkedő szülők voltak. De, hogy kik is ők valójában? Mutatjuk:

1, Cristiano Ronaldo

Tény, hogy Cristiano Ronaldo jelenleg Georgina Rodriguez-zel él párkapcsolatban, ám mielőtt összejöttek volna, egyedülálló apa volt, s egyedül gondoskodott fiáról, Cristiano Jr.-ról. 2017 júniusában egy béranya adott életet ikreinek Evanak és Mateonak, majd 2017 novemberében megszületett Georginaval közös lányuk Alana Martina. Most hatalmas családjuk van.

2, Carlos Ponce

Carlos Ponce a puerto rico-i színésznek és énekesnek 4 gyermeke született középiskolai szerelmétől, Veronica Ponce-tól. 2002-ben születtek meg ikerlányaik Savannah és Sienna, majd 13 év után úgy döntöttek a szülők, hogy elválnak. Mindig jelen volt gyermekei életében, és mindig számíthattak is rá, például minden iskolai rendezvényen, szülői értekezleten ott volt.

3, Orlando Bloom

Orlando Bloomnak van egy Flynn nevű kisfia, az ausztrál modelltől Miranda Kerr-től, de 2013-ban a pár szétvált. Ezután egyedül neveli kisfiát, és a paparazzók gyakran készítenek róluk képet. Jelenleg Katy Perry-vel alkotnak egy párt és első közös gyermeküket várják.

4, Louis Tomlinson

A One Direction egykori tagja, kisfia, Freddie születése után nemsokkal egyedülálló apává vált, ugyanis szakítottak Briana Jungwirthel. A két szülő sokáig harcolt egymással, ugyanis Louisnak nem tetszett, hogy ex barátnője sok képet oszt meg fiúkról a közösségi oldalakon. Ő mindenképpen szerette volna fia személyi jogait megóvni.

5, Ricky Martin

Ricky Martin 2008-ban egy béranya segítségével lehetett Matteo és Valentino édesapja, akiket egyedül nevelt fel. 2017-ben összejött kedvesével Jwan Yoseffel és úgy döntöttek, hogy szeretnének egy kislányt, így újra béranya segítségét kérték, és megszületett Lucia. Ezzel Ricky Martin álma teljesült, vagyis, hogy egy kislány apukája legyen.

6, Antonio Banderas

Miután 2014-ben elváltak Melanie Griffith-től egyedül nevelte tovább közös lányukat, Stella del Carment. Griffith 2 másik gyermekével, Alexanderrel és Dakotaval viszont ugyanúgy tartotta a kapcsolatot. Egy interjúban elmondta, hogy munkája miatt nehéz apának lenni, mivel kevés időt tölthet családjával.

7, Liam Neeson

A “Schindler listája” főszereplője egy tragikus baleset következtében egyedülálló apa lett. Felesége, Natasha Richardson színésznő 2009-ben balesetet szenvedett, amibe bele is halt. A színész arra tette fel életét, hogy tisztességesen felneveli két fiát Micheált és Danielt. A tehetséges színész bevallotta, hogy még mindig nem sikerült túltennie magát felesége halálán.

Ismersz olyan sztárokat még, akik egyedül nevelik a gyerekeiket?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments