HomeInteresting7 gyönyörű nő, akiket kislányként mindig fiúnak hittek, de szerencsére jót tett...

7 gyönyörű nő, akiket kislányként mindig fiúnak hittek, de szerencsére jót tett nekik az idő!

Senki sem mondhatja el magáról, hogy felhőtlen gyermekkort tudhat magáénak, hiszen mindenkit utolértek, a hasonló korabeli gyermekek csúfolódási, gúnyolásai, vagy azért mert fiús haja volt a lányoknak, vagy épp fordítva. Esetleg mert több fölösleg volt rajtad, vagy fogszabályzót viseltél. sőt akkor még nagyon is cikinek számított, ha valaki szemüveges volt. Pontosan ilyen csúfolódásnak estek áldozatául ezek a lányok csak azért, mert kislány korukban nem volt hosszú hajuk vagy épp baba arcuk. Rengetegen nézték őket fiúknak, ám az idő kifizetődött és csodaszép lányokká cseperedtek.

Az általános iskolában mindenki azt hitte erről a lányról, hogy fiú, csak mert szegény családból való volt és bátyjai ruháját viselte, illetve fiús hajat vágatott neki az édesanyja. Ma már csodaszép lány lett belőle, és senki sem hiszi azt, hogy ő egy férfi.

„Sok osztálytársam gondolta azt, hogy fiú vagyok. Mindenkinek voltak korszakai, én szerettem a cowboy stílust. Mára senki sem téveszt össze a vadnyugat hősével.”

„A suliban mindig is fekete árnyalatú ruhákat hordtam, mert a rockos korszakomat éltem. Még a hajamat is levágattam, ezért nem fedeztek fel bennem nőies vonásokat, de mostanra persze ezt kinőttem.”

„Ma már egyáltalán nem csodálkozom azon, hogy fiúnak néztek, természetesen jót tettek számomra az évek, szóval hála isten ma már ízig-vérig nőnek érezhetem magam. De azért rossz volt a folyamatos gúnyolódás.”

„Már kislányként megkértem édesanyámat, hogy az összes iskolás képemet tüntesse el, nemrég rábukkantam a padlásunkon… hát összefoglalva, egyszerűen borzalmasan festettem.”

„Mivel nem emlékszem ilyen képre a múltamból, ezért elkönyveltem magamban, hogy nem én vagyok, persze a szüleim megpróbáltak meggyőzni, de nem hittem nekik.”

„Nagyon durva, úgy néztem ki, mint a saját nagymamám kevesebb ránccal. Örülök, hogy búcsút mondhattam ennek az énemnek.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments