HomeInteresting6 titok, amit a legtöbb férfi sose árul el, még a párjának...

6 titok, amit a legtöbb férfi sose árul el, még a párjának sem!

A férfiakról olyan sztereotípiák keringenek, hogy nemtörődömök, hanyagul kezelik a dolgokat, csak a sport, haverok érdeklik őket. Ám ez csöppet sincs így. Ahogy a nők, úgy a férfiak is képesek rendet tenni, bevásárolni, elpakolni maguk után. Nem szabad beskatulyázni egy férfit azért mert férfi. Nekik is vannak érzéseik, egyéni gondolataik, döntéseik, nekik is vannak gondjaik, amit nem minden esetbe osztanak meg partnerükkel, viszont ezért sem lehet hibáztatni őket. A jó kapcsolat alapja a megértés és egymás dolgainak elfogadása is.

 

Szükség van a támogatásra.

Nagyon sok nő panaszkodik, hogy párja nem fordít rá kellő figyelmet. A férfiak attól, mert férfiak még nem feltétlenül erősebbek érzelmileg, mint a nők. Ha bízik benned, akkor igenis elmondja majd, hogy mi bántja őt. Persze sokkal kevesebbszer fordul ez elő, mint a nőknél, de egyszer-kétszer megtörténhet.

Megjegyzéseket teszel, mert meg mer nézni egy másik nőt.

Attól mert egy férfinek van barátnője, az nem jelenti azt, hogy más nőket nem nézhet meg, mondjuk az utcán. Hölgyeim, ti is ugyanúgy megnézitek a férfiakat, sőt a nőket is.  De ezt nem kell szégyellni, mert ettől még nem fogod kevésbé szeretni és vonzónak találni a párod, csak az emberek természetüknél fogva szeretik megnézni a szép dolgokat. Ha látod, hogy a párod mást néz, akkor kapcsolódj be és játszatok egyet.

A férfiak is ugyanúgy aggodnak, csak halkan.

Vannak helyzetek, mikor a férfiak ugyanúgy izgulnak és aggódnak, mint a nők. Ők is emberek, nem különböznek az érzéseik a hölgyekétől. Egyszerűen csak annyi a különbség, hogy nem mondják ki hangosan ha aggódnak.

Néha semmiségeken törik a fejüket

Sokszor előfordul, hogy a férfi arca kissé mogorvának tűnik és bambán mered maga elé. Ilyenkor a nő arra gondol, hogy biztos valami baj van a háttérben. A valóság természetesen csak annyi, hogy a semmin is képesek, olyan komolyan elgondolkodni, hogy fel sem tűnik nekik, milyen ábrázattal teszik mindezt.

Egy férfit nem érdekelnek az apró részletek.

A nőket ez meglehetősen zavarja, mert ők a legapróbb részletekre is odafigyelnek, legyen szó felemás zokniról, elcsúszott nyakkendőről. Ők nem stresszelnek azon, hogy néznek ki. Szóval hölgyeim lehet, hogy érdemes lenne követni a példájukat.

Az egyedüllét mindenkit megillet.

Ahogy a nő, úgy a férfiak is megérdemelnek egy kis magányt és egyedüllétet. Az az idő a relaxálásról, feltöltődésről szól, amikor kipihenhetik az egész napos idegeskedést. Szóval azt se kérjük számon, mit csináltak például órákon át a fürdőszobában.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments