HomeInteresting6 ország, ahol a túlsúly az igaz szépség jele

6 ország, ahol a túlsúly az igaz szépség jele

Rengeteg országban tagadják már meg azt a megjelenést, melyet a szupermodellek képviselnek. Mivel nagyon sok problémát szült, hiszen nem lehet mindenkinek gazella testalkata, ezért egyre többen próbálták elfogadni saját magukat úgy ahogy vannak. Sok országban például Marokkóban a teltebb testalkattal rendelkező nőket részesítik előnyben, ahogy sok más országban is. Mostani posztunkban azon országokat szedtük össze, ahol a férfiak és a nők is a teltebb idomokat szeretik.

1, Görögország

Ebben az országban imádják a nagydarab nőket. Számukra a telt idomú hölgyek testesítik meg a szépséget, a gyönyört és az egészséget. Ez nekik a legfontosabb tényező. Annak ellenére, hogy sokat éheztek a háborúk és az ország különösen nehéz időszakai miatt.

2, Szamoa

Szamoa szigetén mindenki telt idomú volt, amit annak köszönhettek, hogy rengeteget ettek. Ez azért volt mert bizonyos időszakokban nem tudtak annyi élelmet kitermelni, amennyire szükségük lett volna, így rengeteg plusz kalóriát és kilót szedtek fel, amivel ki tudták húzni a nehezebb időket.

Az elmúlt fél évszázadban egyre több feldolgozott, magas zsírtartalmú élelmiszert importáltak Szamoaba. Az itt élő emberek nem bánják, ha egy nő  túlsúlyos mivel gyönyörűnek és termékenynek tekintik őket.

3, Dél-Afrika

Dél-Afrikában a teltebb idomú nők szintén kitűnnek a tömegből. Gyönyörűnek tartják őket és olykor irigy pillantásokat vetnek rájuk a vékonyabb testalkatú nők. Van még egy oka annak, hogy jobban szeretik a teltebb nőket. Dél-Afrikában sok az AIDS-es és ez a betegség nem arról híres, hogy az embere kirobbanó formába van tőle.

4, Afganisztán

Afganisztánban úgy gondolják, hogy egy telt nő több egészséges gyermeket tud szülni, mint egy vékony. A másik dolog, ami miatt érdemes telt testalkattal rendelkezni Az ország szélsőséges éghajlattal rendelkezik, és a gazdasági körülmények sem a legrózsásabbak. A vékony emberek itt bizony éhen halnak, így muszáj, hogy az embereken legyen némi fölösleg, ha túl akarják élni a nehéz időket.

5, Egyesült Arab Emírségek

A kevésbé világi körökben a teltséget továbbra is az egészség és a szépség jeleként tartják számon. Az Egyesült Arab Emírségekben molettnek, pufibbnak lenni normális és természetes.

Egy tanulmány szerint az emberek 75%-a gondolja úgy, hogy normális testsúllyal rendelkezik. Viszont a kutatók azt mondták, hogy csak 30% esik a normál határokon belülre.

6, Brazília

A brazil nők hátsója első osztályúnak számít az egész világon. A nagy hátsó mellett lehetnek akár 100 kilósak is, az sem zavarja a férfiakat. A brazil nők büszkék a formáikra és párjuk is támogatja őket abban, hogy megtartsák ezt a formát.

A telt testalkat Brazília történelméig nyúlik vissza. Néhány évszázaddal ezelőtt Brazíliában virágzott a rabszolgaság. Mielőtt elindultak volna az ültetvényekre megpróbálták a lehető legtöbb mennyiségű ételt elfogyasztani, hogy energikusak legyenek és keményen tudjanak dolgozni. Ma már nincs rabszolgaság, de vágyat éreznek arra az emberek, hogy továbbra is sokat egyenek.

Neked mi a véleményed a témával kapcsolatban.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments