HomeKapcsolat6-6 jel, ami egyértelműen elárulja, hogy egy férfi csak kihasznál-e, vagy valóban...

6-6 jel, ami egyértelműen elárulja, hogy egy férfi csak kihasznál-e, vagy valóban szeret

Nem ritka a nők – különösen a fiatalabb korosztály – körében, hogy nem érzik magukat biztonságban egy párkapcsolatban. Ezt sok minden okozhatja, de a leggyakoribb okok közé tartozik, hogy egy korábbi párkapcsolata miatt nehezen bízik a partnerében, emiatt pedig hajlamos kételkedni a kapcsolat komolyságában. Ennek az is a gyakori velejárója, hogy a nő nem tudja eldönteni, hogy csak kihasználják-e, vagy tényleg szeretik. Szerencsére mindkettőnek megvannak a maga árulkodó jelei, amikből fel is sorolunk hatot-hatot az alábbiakban.

1. Szeret: ha egyfolytában téged néz

Nem véletlen, hogy oly sok romantikus zeneszám szól arról, hogy egy férfi nem képes levenni a tekintetét egy nőről. Ez egyik legegyértelműbb jele annak, hogy valóban szeret.

2. Kihasznál: nem érezteti veled, hogy különleges vagy

Ha azt érzed, hogy semmivel sem tart többre, mint a barátait, sőt, gyakran előfordul az is, hogy inkább őket részesíti előnyben veled szemben, nagy rá az esély, hogy nem szerelmes beléd.

3. Szeret: akkor sem akad ki rád, amikor a legtöbben azt tennék

Mindannyiunknak voltak/vannak olyan dolgai, amiket nem szívesen híresztelünk, mert nem vagyunk rá büszkék. Ám eljön a pillanat egy párkapcsolatban, amikor elég komolynak érezzük a dolgot ahhoz, hogy beszéljünk ezekről a másiknak (természetesen nem a vele szembeni hűtlenségről, vagy hasonlóról van szó). Ilyenkor, ha azt várnád, hogy kiakadjon rád, ám ő mégsem teszi ezt, az annak a jele, hogy elfogad olyannak, amilyen vagy, hiszen szeret.

4. Kihasznál: mindenért téged hibáztat

A legjobb, ha mielőbb véget vetsz a kapcsolatnak, ha azt tapasztalod, hogy egyszerűen nem tudsz megfelelni neki, bármit is csinálsz. Ez a tipikus “van rajta sapka, nincs rajta sapka” eset. Az pedig már csak ráadás, ha mindezért téged hibáztat.

5. Szeret: képes megváltozni miattad

Ez igen sokrétű lehet, a legapróbb változásoktól kezdve egészen az életmódváltásig. A lényeg az, hogy miattad teszi.

6. Kihasznál: gyakran elhanyagol

Terveztek egy közös programot és az utolsó pillanatban mégis lemondja valamilyen gyenge kifogással? Szinte sohasem ír, vagy hív vissza, holott megtehetné? Ha igen, akkor bizony elhanyagol, ami lássuk be, nem a szerelem jele.

7. Szeret: emlékszik minden olyan apró részletre, ami neked örömöt okoz

Ha például csak egyszer említetted, hogy mi a kedvenc virágod, vagy csokoládéd, vagy mi a kedvenc sorozatod és mégis megjegyezte, azt nyilván okkal tette: szeret és figyel rád.

8. Kihasznál: sohasem akar kompromisszumokat kötni

Egy párkapcsolatban fontos, hogy mindkét fél akarata, vágya érvényesüljön. Ha azonban ő erre nem hajlandó és mindig csakis a saját elhatározását veszi figyelembe, miközben a tiédet mellőzi (vagyis elnyom téged), valószínűleg nem szeret.

9. Szeret: megnyílik előtted

Ha képes beszélni az érzéseiről és problémáiról, az annak a jele, hogy megbízik benned és szeret. Ne élj vissza vele!

10. Kihasznál: érzelmileg manipulál

Egy párkapcsolatban elkerülhetetlen, hogy idővel ne tudjuk meg a másik érzelmi “gyenge pontjait”. Viszont nagyon nem szép dolog, ha ezt ki is használjuk arra, hogy a saját érdekeinket érvényesítsük. Ilyet nem teszünk azzal, akit valóban szeretünk.

11. Szeret: képes komolyan beszélgetni veled a problémákról

Minden párkapcsolatban vannak mélypontok, amiknél a legnagyobb az esély a szakításra. Ha nyitott arra, hogy megoldjátok a közös problémákat és ennek érdekében hajlandó is komolyan átbeszélni a dolgokat, az igencsak jó jel.

12. Kihasznál: provokál, megaláz

Az egyik legcsúnyább dolog, amit tehet veled az az, hogy nyilvánosan provokál, hogy jelenetet rendezz, majd úgy adja elő, mintha te lennél (ebben is) a hibás. Mondani sem kell, hogy ilyet nem csinál az, aki szereti a másikat.

Te mivel egészítenéd még ki a listát? Írd meg hozzászólásban!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments