HomeInteresting5 testi-lelki változás, ami minden szakítás után megtörténik!

5 testi-lelki változás, ami minden szakítás után megtörténik!

Minden ember esett már át egy-két szakításon, volt, mikor Te és volt mikor a másik mondta ki az utolsó szót és intettetek egymásnak búcsút. Természetesen ez senkinek sem könnyű időszak és mindenki máshogy dolgozza fel, párja elvesztését. Összeállítottunk egy listát, hogy Te is megtudd, mi történik a testeddel, szervezeteddel szakítás után.

Alvászavar.
Ha két ember szakít egymással fizikai fájdalmat érezhetünk, mert párunk elvesztése beindítja az agy fájdalomközpontját. Ez szorongáshoz és alvászavarhoz vezethet.

Nyomás a mellkasban.
Szakítás után az emberek mellkasi fájdalomra esetleg szívfájdalomra panaszkodnak. Szívbetegség esetén fennáll a szívritmuszavar, szívinfarktus kialakulásának kockázata.

Problémás bőr
Hormonzavar alakulhat ki stressz és depresszió esetén. Ennek következtében pattanások jelenhetnek meg az arcon illetve elkezdhet kihullani a hajunk.

Izomfájdalom.
Számos esetben akár izomgörcsök is kialakulhatnak egy-egy trauma után.

Étvágytalanság, hízás
Szakítás után egyes emberek nem tudnak enni a stressz miatt, de vannak olyanok is, akik pont, hogy evéssel próbálják elmulasztani a fájdalmat. Ebben az esetben fennáll a lehetősége, hogy meghízunk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments