HomeInteresting5 tény, amiért a férfiak nem kezdenek egy szingli nővel!

5 tény, amiért a férfiak nem kezdenek egy szingli nővel!

A férfiak számára ha egy nő szingli inkább rémisztő, mint sem vonzó. Egy független nő akit nem tartozik senkinek elszámolással és nincsenek semmiféle kőtelezettségei. A pasik jobban szeretik, ha a nőt lehet irányítani. De egy önálló, független nő, aki nincs rászorulva egy férfire sem, nem pont az a törékeny és gondoskodásra szorulónak tűnik.Íme 5 olyan dolog amiért a férfiak jobban kedvelik azokat a nőket, akik kapcsolatban élnek.

1. Kiszámíthatatlanok.

Azok a nők akik sokáig élnek egyedül, nem szeretnek elszámolni a dolgaikról. Azt sem szívesen veszik, hogy beosszák az idejüket. Számukra jobb, hogy oda és akkor mennek amikor csak akarnak.

2. Függetlenek.

Nehezen fogadják a segítséget. Önállóak és bármit képesek megoldani segítség nélkül. Pedig egy nőnek, amilyen erősnek is kell lennie, néha tudnia kell gyengének látszani egy férfi előtt.

3. Elsieti a dolgokat.

Az egyedülálló nők hamar szeretnek túltervezni. A biológiai órával rendelkeznek, amely iszonyat hangosan ketyeg. Már az első randi után képesek a gyerekvállalásról beszélni. 

4. Irányítanak.

Jót akarnak de terhesek. Próbálnak anyáskodni feletted, de nehezükre esik felfogni, hogy nincs rá szükséged.  

5. Önmaguknak élnek.

Nehezen alkalmazkodnak. Megvannak a saját kis dolgaik, és nehezükre esik feladni azért mert van még egy személy az életükbe. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments