HomeKapcsolat5 női tulajdonság, amiért minden férfi odáig van

5 női tulajdonság, amiért minden férfi odáig van

Örök téma, hogy igazán mi az, ami alapján párt választunk magunknak? A külső vagy a belső a fontosabb? Egy csipkés fehérnemű, vagy egy jó beszélgetés a fontosabb? Szerintünk mindkettő egyformán. Az biztos, hogy egyik nem működik a másik nélkül. Kell a kémia, a vonzalom… viszont ugyanúgy kell az is, hogy egy jót tudjunk együtt nevetni, beszélgetni. Nem feltétlenül az számít, hogy mit mutat a mérleg, vagy mekkora melltartó van a kiszemeltünkön. Rengeteg olyan dolog van, ami önmagában megfoghat egy pasit. Apróságnak és mellékes tulajdonságnak tűnhet… de lehet belőlük előnyt, vagy akár szexepilt is kovácsolni a párkeresés során…

Mutatunk nektek 5 ilyen női tulajdonságot.

Harag

Furcsa ugye? Pont a harag? A harag egy nagyon tiszta érzelem. Nagyon erős és megjátszásmentes érzelmeket közvetít. A haragban van energia, ami viszont vonzó lehet egy férfi számára. Biztos hallottátok már azt, hogy „Olyan gyönyörű vagy, amikor mérges vagy…”. Na persze azért ne kezdjünk el tányérokat dobálni a pasiknak, hogy bejöjjünk nekik. 🙂 A lényeg az, hogy nem szabad meghunyászkodni. Ha felbosszantottak minket, akkor igen is lehet egy kis morgással kiengedni a gőzt. Ez csak vonzóbbá fog tenni minden nőt. De…azért ne vigyük túlzásba. 🙂

Kis keblek

Ismert sztereotípia, hogy a férfiak a nagyobb keblű hölgyeket részesítik előnyben. Egyrészt ez egy rendkívül felszínes megközelítése a dolognak. Azért nem fog egy nő sem egyedül maradni, mert nincsenek hatalmas keblei. Ez egyébként nem igaz. A kisebb keblektől fiatalosabbnak tűnhetnek a lányok és ez imponálhat egy pasinak. A méretnél fontosabb egyébként a forma és a rugalmasság… Ezek pedig igazán csak a kisebb méreteknél érvényesülhetnek.

Intelligencia

A világ egyik legnagyobb tévedése, hogy a férfiaknak a csinos, de butuska lányok jönnek be. Egy igazi férfi a valódi társát keresi. Fontos, hogy valahol egy szinten legyetek ilyen téren. Ha a nő sokkal intelligensebb, mint a férfi…akkor soha nem fog tudni férfiként felnézni rá és ebből csak baj lesz. Akkor lehet egy nő jó társ, ha lehet vele beszélgetni bármiről. Legyen véleménye, saját gondolatai. Nem kell csillogó szemmel nézni a pasija minden egyes lépését és beállni a sarokba ha épp odaparancsolják. Egy intelligens nő ki tud állni magáért és lehet vele vitatkozni is. Ezek nem rossz dolgok. Kellenek ahhoz, hogy egy tartós kapcsolat legyen kettőtök között.

Humor

Ki akar egy megsavanyodott befőttesüveg mellett élni? Senki. A humor nagyon fontos. Az a jó, ha egyezik a humorérzéketek. Ez jól jöhet, ha egymást akarjátok heccelni, ami felpezsdíti a mindennapjaitokat.  De akkor is jó ha épp filmet akartok választani. Nem kell azon gondolkodni, hogy Mr. Bean vagy Benny Hill menjen. A humorérzék az egyik legfontosabb tulajdonság egy ember életében. Nagyon jól lehet vele csábítani. Egy jó humorú nő pillanatok alatt képes levenni egy pasit a lábáról.

Magabiztosság

Kell az egészséges önbizalom és a magabiztosság mindkét fél számára. Egy férfitól ezek joggal elvárható dolgok. Tudjuk jól, hogy egy pasinak mindig magabiztosnak kell lennie. Tudnia kell mi a következő lépés. Így fel lehet rá nézni és megbecsülni. De egy nőnek sem kell az elveszett Hamupipőkét játszani. Igazán szexi tulajdonság az, ha egy nő magabiztos tud lenni. Na persze ezzel vigyázni kell. Ha egy lány dominát játszik, akkor az pont az ellenkezőjét fogja kiváltani. A pasi azt fogja érezni, hogy rá itt semmi szükség. Hagyni kell mindkét felet érvényesíteni a gondolatait, akaratát.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Most Popular

Recent Comments