5 kisgyerek, akik lerajzolták álmaik hálószobáját, egy csapat pedig zseniális látványtervet készített belőlük.

1373

A legtöbb kisgyereket hihetetlen nagy boldogság járja át, amikor a kitalált kis terveik tényleg valóra válnak. Egy bizonyos “NeoMam Studios” azzal az ötlettel állt elő, hogy a kisgyerekek rajzolják le saját álom hálószobájukat, hogy ezzel fel tudják mérni az ő igényeiket. Ma már egyre több gyermeknek van egyedi szobája, amit saját maguk terveztek meg. Ez nagyon jó módszer arra, hogy a bútor gyártó cégek tudják milyen bútorokat gyártsanak a fiatalabb generációnak. A világ minden tájáról érkeztek rajzok, amin nagyon egyértelműen le voltak rajzolva, hogyan is képzelik el a kis lurkók a szobáikat. A cég több kérdést is feltett neki, majd elkészítették a látványterveket, amitől a gyerekek teljesen odáig voltak. Ma ezekből a rajzokból, látványtervekből és beszélgetésekből hoztunk el párat, amik valószínűleg a te tetszésed is elnyerik.

Elias hét éves Görögországból.

Elias egy erdei szobát képzelt el magának, ahol a legtöbb bútor növényekből és fából készül. A szobában helyet kapna még egy picike halastó és a fákon mókusok ugrálnának ágról ágra.

Eliasnak több kérdést is feltettek, amik így hangzottak:

“Mi a kedvenc színed és miért? – a kék és a piros, mert Pókembernek olyan színű a ruhája.

Miért lett zöld a szobád? – barátságos és nyugodt hangulat árad belőle.

Mi akarsz lenni felnőtt korodban? – egy dióüzletet szeretnék nyitni, ahol együtt lehetek a mókusokkal, de művész is szeretnék lenni, mert szeretek rajzolni.

Mi a kedvenc játékod és tevékenységed, miért? – szeretek számítógépes játékokkal játszani, mert jó más világba csöppenni, más karakterekkel.

Mi a kedvenc ételed? – a tojás a sárgája miatt, a csokoládé, mert édes és a dió, mert csak.”

A NeoMam Studios elkészítette hőn áhított szobájának látványterveit ő pedig teljesen el volt ájulva tőle. Minden olyan volt, milyennek megálmodta. Azt mondta nagyon szívesen lakna abban a szobában.

Viola kilenc éves Ukrajnából.

Itt minden a tavaszra és a szivárványra emlékeztet bennünket. Viola egy óriási szivárványt képzel el hercegnős ágya fölé és a falakon napocskák és felhők lennének, mintha valóban a szabadban lenne.

Kérdések:

“Mi a kedvenc színed és miért? – a kék és a lila. A kék azért mert olyan színű az ég, a lila pedig azért, mert az ibolyának olyan színe van és a varázslók általában lila színű köpenyben vannak.

Mi akarsz lenni felnőtt korodban, miért? – olyan helyen szeretnék dolgozni, aminek köze van a játékokhoz. Szeretek játékokkal játszani, mert boldoggá tesz.

Mi a kedvenc ételed? – a csokoládé és a körte, mert nagyon finomak.”

Amikor Viola meglátta, hogy milyen szobát terveztek neki, teljesen elakadt a lélegzete, majd azt mondta, hogy ez maga a boldogság.

Inaya öt éves Pakisztánból.

A kisfiú szeret a szabadban játszani, ezért ő csakis olyan szobát képzel el magának, amibe van csúszda és hinta. Imád puzzle-lel játszani, ezért a fal nem is lehet másból, mint kirakósból.

Kérdések:

“Mi a kedvenc színed és miért? – sárga, meg nagyon fényes.

Mi akarsz lenni felnőtt korodban és miért? – orvos akarok lenni, mert anyukám is az.

Mi a kedvenc játékod/tevékenységed és miért? – szeretek festeni, mert imádom a színeket.

Mi a kedvenc ételed, miért? – a tészta és a hasábburgonya, mert sárga színűek.”

Inaya teljesen el volt ájulva, hogy álom szobájának tökéletes mását sikerült kivitelezni és megkérdezte, hogy mikor költözhet be.

Martin, hat éves Spanyolországból.

Martin egy öt emeletes ágyat rajzolt magának, ami úgy nézett ki, mint egy felhőkarcoló. Azért szeretne ilyen ágyat, mert akkor minden barátja átjöhet hozzá és ott aludhat. Azt azért hozzátette, hogy a legfelső emelet lenne az ő része, amiről egy csúszdán tudna lejönni, a végén pedig egy pihe-puha szőnyeg várná őt. A szobában ezeken kívül ablak, ajtó, szék, fürdőszoba, szekrény, LEGO-k, cukorkák kapnának még helyet. Az asztalon egy akvárium lenne, amiben van egy halacska.

Kérdések:

“Mi a kedvenc színed és miért? – a piros, mert tetszik és ez a tűzoltók színe.

Mi akarsz lenni felnőtt korodban, miért? – régész vagy paleontológus, mert szeretem a dinoszauruszokat, és azért fogok utazni, hogy találjak egyet.

Mi a kedvenc játékod/tevékenységed, miért? – a LEGO-k, mert sok mindent lehet belőlük csinálni.

Mi a kedvenc ételed és miért? – Tészta, mert csak.”

Amikor Martin meglátta a kész terveket, nem akart hinni a szemének. Azon tűnődött, hogy a barátai vajon meglátogatják-e őt. Nagyon büszke volt arra, hogy ilyen menő ágya van.

Briana, tíz éves Fülöp-szigetekről.

Briana egy igazi kislányos szobát képzelt el magának, pasztell színekkel és modern bútorokkal. Egy emeletes ágyat rajzolt a képre, ami alatt van egy számítógép asztal. A szoba közepén egy hatalmas kör alakú szőnyeg és a fal mellett egy szép kanapé, a falon pedig fények lógnak.

Kérdések:

“Mi a kedvenc színed és miért? – a levendula, mert szerintem aranyos szín.

Mi szeretnél lenni felnőtt korodban és miért? – belsőépítész szeretnék lenni, hogy szobákat tervezhessek.

Mi a kedvenc játékod/tevékenységed, miért? – szeretek a Roblox videojátékkal játszani.

Mi a kedvenc ételed, miért? -gyümölcsök és zöldségek. A gyümölcsöket azért, mert egyszerre édes és savanyú, a zöldségeket pedig azért, mert anyukám csinálja.”

Brina nagyon szépnek találta új szobájának látványtervét, különösen az ágy, a kanapé és a tükör tetszett neki.

Te milyen álomhálót képzelsz el magadnak?

SHARE
Previous articleEz a 17 fotó egyértelműen bizonyítja, hogy az élet valójában egy nagyon jól megtervezett szemfényvesztés.
Next article11 egyszerű trükk, amik akár az életedet is megmenthetik.