HomeInteresting5 csillagjegy, akikkel fantasztikus csókolózni

5 csillagjegy, akikkel fantasztikus csókolózni

A csók az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatok szempontjából. Legalábbis, ami az indítást jelenti. Hozzátartozik az udvarlás folyamatához és képes begyújtani a szikrát két ember között. Ha az első csók rosszul sül el, akkor vélhetőleg az a románc halálra van ítélve. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a csók elmaradása egy kapcsolatban már előjelzi a dolog végét. Az intim közeledésnek ez az egyértelmű, első lépése. Előjelzi a vonzódást és segítségével kipuhatolhatjuk azt, hogy megvan-e a szikra a továbbiakhoz. Gyakran elég egy csók ahhoz, hogy rájöjjünk….ez most nem az, amit keresünk.

Hoztunk nektek egy listát, hogy melyik csillagjegyek azok, akik szeretnek csókolózni és jók benne. Ha te magad is szeretsz, akkor érdemes köztük keresgélni a megfelelő partnert. 😉

Bika
A bika szereti a jólétet, nyugalmat és kényelmet. Fontos számára az érzékiség és az érzéki szerelem. Rendkívül tüzes tud lenni, de az elején megfontolt. Nem siet el semmit. Kell, hogy érezze az élet apró örömeit, a szépet, az igényességet. Romantikus típus, aki örökké szeretni fog. Számukra a csókolózás egy zsigeri dolog.

Rák
Mély és tartós érzelmei vannak. Család centrikus, romantikus és szerelmes típus. Rendkívül jó szerető és odaadó társ is egyben. Partnerétől hűséget, becsületességet és szenvedélyt vár el. Olyan ember való mellé, aki mindenben partnerré tud válni. Azt mondják, hogy a rákok csókjaiban van valami természetfeletti…

Oroszlán
Az egyik legodaadóbb csillagjegy. Ha igazán szerelmes, akkor mindent megtesz érted, azonban nem könnyű megfogni és lekötni. Flörtöl, szereti az izgalmat és a kalandokat. A hűség az necces nála. Rendkívül szenvedélyesek és ha egyszer összecsókolsz vele, akkor ég és föld megremeg.

Nyilas
A nyilas szereti a szerelmet. Szereti, ha úgy érzi ő a kiválasztott. Muszáj neki mindenben megfelelni. Kedveli a kalandokat és folyton keresi az igazit. Élvezi a pillanatot és ezt a szabadszelleműséget képes átadni neked is egy csók formájában. Egy igazi élmény vele csókolózni.

Bak
Hogy a bak unalmas lenne? Ha jobban megismered, akkor tudod, hogy érzéki szerető. Nem könnyű felébreszteni az érdeklődését. Túlságosan józan gondolkodású, realista ember. A bakokra az a jellemző, hogy egyszerűen tudja a dolgát. Pontosan tudja, hogy mit kell csinálni. Pontosan azt fogod kapni tőle csók formájában, amit elvársz a másik féltől. Szenvedély kell? Megkapod! Érzékiség kell? Azt is! Remekül fog idomulni az igényeidhez. Ez teszi őt remek szeretővé és ezért jó vele csókolózni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments