HomeInteresting36 hetes terhesen magára hagyta a párja. A sütőben viszont olyan ajándékot...

36 hetes terhesen magára hagyta a párja. A sütőben viszont olyan ajándékot talált, amitől elsírta magát.

Az emberek életük egy bizonyos szakaszán már elgondolkodnak a családalapításon, főleg akkor, ha van mellettük valaki, akivel megvalósíthatják ezt az álmot. Nyilván vannak párok, akiknek nem egyszerű elérni ezt, és hosszú-hosszú éveket kell várniuk arra, hogy végre megáldja őket az élet egy gyermekkel. Egyébként a termelékenységet nagyban befolyásolja mind a nő, mind a férfi életkora, így nem szabad csak a nőket hibáztatni, ha nem jön össze a baba.

Egyes emberekben legyen az nő vagy férfi, felmerül egy olyan negatív gondolat, hogy mi van, ha nem képesek felnevelni egy gyereket, vagy nem tudják elviselni a vele járó nyomást. Persze a kezdeti félelem egy időt után megszűnik és már nyoma sincs ennek a rossz gondolatnak.

Cikkünk főszereplője, Amanda azonban nem volt ennyire szerencsés, tény, hogy a sors, hogy őt és párját megajándékozza egy gyermekkel, ám nem ment minden olyan gördülékenyen, mint várták. A pár a várandósság kezdeti szakaszában egy új házba költözött, hogy megfelelő körülmények között tudják felnevelni a születendő babát. Ehhez hitelt kellett felvenniük, amit ugyebár havi szinten kell majd törleszteniük.

Bizonyos idő elteltével, fogta magát a nő párja és faképnél hagyta a 36 hetes terhes kedvesét. Se szó, se beszéd összepakolt és otthagyta a nemsokára szülni készülő kismamát. Amanda élete fenekestül felfordult, hiszen nem erre volt felkészülve, sőt hab a tortán, hogy így még a ház havi részletét is neki kell fizetnie, csak fogalma sincs, hogy miből.

Mivel jó nagy anyagi gond nehezedett a vállára, ezért gondolta segítséget kér a helyi rádiótól. A kismama szeretett volna bekerülni a jótékonysági műsorba, ahol, ha nem is pont pénzt, de egy kevés ellátmányhoz hozzájut, így a gyermek születése előtt. Szerencsére bekerült az élő adásba, ahol megoszthatta gyakorlatilag az egész világgal, hogy milyen helyzetbe is került, gyáva párja miatt. A stúdióban nagyon rendes, kedves emberek vették körül, és kérdezték az aktuális helyzetéről. Mikor mindent töviről-hegyire elmesélt a műsorvezető egy nagy meglepetéssel készült neki.

Amandanak mutattak egy felvételt, amin a saját háza volt. Az operatőr bement az épületbe és kapásból egy vadonatúj porszívót pillantott meg. Továbbhaladva elért a konyháig, ahol a hatalmas hűtőajtót kinyitva megmutatta neki, hogy az “Eat Fit Food” jóvoltából az elkövetkezendő három hónapban minden egyes nap főtt ételt fog kapni.

AZ operatőr elkezdett hátrálni és feltűnt egy óriási csomag, amit a “Baby Village” ajánlott fel neki. A cég babaholmik forgalmazásával foglalkozik, és úgy gondolták nagy hasznát venné Amanda ezeknek a termékeknek.

De ez még semmi ugyanis ezután következett a fekete leves, ami feltette a pontot az i-re. Kinyitották a sütő ajtaját, és Amanda megpillantott egy köteg pénzt. A 10.000 dollárral segíteni akartak neki a jelzáloggal kapcsolatos problémái miatt. A hatalmas adományt a “Little Zak’s Academy the Early Learning Centre” ajánlotta fel neki.

Tény, hogy Amanda élete nem pontosan úgy alakult, ahogy szerette volna, de így szerencsére van lehetősége nyugodtan és biztonságban felnevelni gyermekét.

Elhoztuk nektek a rádiófelvétel videó verzióját, hogy lássátok Amandat, a műsorvezetőt, és hogy milyen érzelmeket váltott ki a kismamából az eset:

Ti mit tettetek volna?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments