HomeInteresting30 különleges tetoválás egy dél-koreai művésztől, akinek a munkáját az egész világon...

30 különleges tetoválás egy dél-koreai művésztől, akinek a munkáját az egész világon elismerték

A pszichológusok szerint a tetoválás sokkal mélyebbre hat, mint pusztán a bőr. Mély, személyes változást hoznak létre, ami szellemileg erősebbé teheti az embert. Régebben az egyes kultúrák jegyeit hordozták magukban a bőrre vésett ábrák, jelek. Manapság már bárki, bármit magára rajzoltat. Ezzel az a gond, hogy sok esetben elég hamar megunják és akkor variálnak rajta. A végén már úgy néz ki az illető, mint egy Jakuza-harcos.

Sion Kwak egy dél-koreai tetoválóművész, akinek az alkotásait nem lehet összetéveszteni senki máséval. Piros csipkék, bonyolult díszek, gyöngyök és színes állatok. Minden egyes elem egy külön forma, ami egy fantasztikus, egyedi képpé áll össze. Egyértelműen profi az illető. Ha több, ilyen tehetségű tetoválóművész lenne, akkor teljesen más lehetne az emberek megítélése a tetkóról.

A művésznő sok időt tolt azzal, hogy megismerje a szimbólumokat, melyeket a munkája során felhasznál. A tetoválások az ember talizmánjává válnak, ezért olyan fontos, hogy a jelek és a képek megfelelően jelenjenek meg. Így minden ember egyedülálló lehet.

Sion megpróbálja érzékeltetni az ügyfelei életét, érzelmeit. Egy-egy érdekes sztori az illető életéből remek inspiráció egy munkához. Ezáltal tud igazán kreatív lenni, és mindig előállni egy új ötlettel.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

#23

#24

Ő pedig maga a művész!

Az ő testén is vannak tetoválások, olyan művészektől, akikben megbízik.

Most Popular

Recent Comments