HomeInteresting3 fontos dolog, amit egy elvált emberről tudnunk kell.

3 fontos dolog, amit egy elvált emberről tudnunk kell.

Nem mindenki ismeri el de valójában az elvált emberek más életet élnek, mint a nem elvált társaik.Ha velük szeretnénk kapcsolatot létrehozni az valójában egy teljesen más kapcsolat lesz mint amire először számítanánk. Egy ilyen múltú ember általában rejtély marad számunkra.Nem fog tudni soha megnyílni előttünk, és úgy viselkedni mintha mi lennénk számára a minden. Soha nem fogjuk biztosan tudni a különbség okait, ezért el kell fogadnunk őt ilyennek ha szeretnénk vele lenni.

1. Nem az a jó ha nem beszélünk róla.

Előfordul, hogy egy új kapcsolatban él már, de még nem tette túl magát a régin. Nem a sajnálattal teszünk jót. Beszélgessünk társunkkal. Lehet, hogy ő még nem áll készen egy új kapcsolatra. Ne akaszkodjunk rá, inkább segítsük őt a nehéz időkben. 

2. Ne engedjük, hogy hozzá hasonlítson. 

Már az elején jobb letisztázni, hogy mi nem ő vagyunk. Gyakran a férfiak a múltbeli tapasztalatokat a jelennek érzik. Tehát, ha az egykori feleség gyakran megcsalta őt, akkor valószínűleg nem lesz túl sok bizalma feléd. Ez egyfajta pszichológiai folyamat, ezért normális. De fontos, hogy megérte nem mindenki olyan… 

3. Nem kell minden megtenni helyette. 

Amikor egy ember megpróbál új életet kezdeni sok feladata van. Nem tehetjük meg, hogy megoldjuk helyette a gondokat. Hagyjuk had oldja meg maga. Álljunk mellette és támogassuk. de ha megteszünk helyette dolgokat akkor ő megszokja, hogy minden úgy fog menni ezután is.   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments