HomeInteresting3 általános tulajdonság, amit a kapcsolaton belül a férfiak képtelenek tolerálni!

3 általános tulajdonság, amit a kapcsolaton belül a férfiak képtelenek tolerálni!

Nem titok, hogy a férfiak és a nők másképpen látják át és viselkednek egy kapcsolaton belül. A nők például sokkal türelmesebbek, mint a férfiak. Vagyis sokkal jobban viselik a kellemetlen és kényelmetlen helyzeteket, mint a férfiak. És ha teljesen őszinték akarunk lenne, a férfiak aligha maradtak volna bent a kapcsolatban ugyanebben a helyzetben. Igaz a férfiak, meg abszolút más dolgokat tolerálnak, de van néhány dolog, ami fölött nem képesek szemet hunyni.

Minden figyelem a közösségi oldalakon van.

A férfiak nem tolerálják, ha egy nő folyamatosan a telefonjával babrál. Ők úgy vélik, hogy nem az interneten kell megbeszélni a dolgokat… ám a nők értékrendjében, ma, már igenis fontos szerepet tölt be a közösségi médiában való tevékenység.

A kötelesség elmulasztása.

Amikor egy nő hazatér a munkából, takarítania kellene, vacsorát főznie, majd újra elpakolni, és majd csak azután lesz egy kis ideje pihenni. De a mai világban erre nincs példa, hiszen a legtöbben csak rendelnek valami kaját, aztán amikor, épp úgy érzik, hogy van egy kis idejük elpakolnak. A legtöbb férfi szereti a rendet és nem igazán tűri, ha egy nő nem igényli az ápolt rendezett környezetet.

A közelség hiánya.

A férfiak nem tudják mire vélni, ha egy nő néhány napig hideg és távolságtartó velük szembe, illetve még az intimitás is hiányzik a kapcsolatból.

A pszichológusok biztosak abban, hogy az intim élet problémáit még csírájában kell elfojtani és átbeszélni, különben a partnerek eltávolodnak egymástól, ami megcsaláshoz és szakításhoz is vezethet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments