HomeCelebrity25 híresség, akiket teljesen megváltoztatott a siker és a hírnév.

25 híresség, akiket teljesen megváltoztatott a siker és a hírnév.

Rengeteg féle fajta színész és színésznő él a földön, akik megmutatták van helyük a Hírességek sétányán. Egyeseknek nehezen indult be a karrierje de szép teljesítményt értek el. Sokak azonban teljesen eltűntek a Tv képernyőjéről, pedig annak idején hatalmas népszerűségnek örvendtek. Nézzük meg mennyit változtak pályafutásuktól fogva ezek a remek hírességek.

Chuck Norris

Chuck Norris-t leginkább a harcművészetek karizmatikus mesterként ismerik illetve, a Walker- A Texasi kopóban alakított szerepe miatt. Ja meg hát rengeteg vicc született róla.

Uma Thurman

23 év telt el, hogy Uma szerepelt Quentin Tarantino filmjében a Ponyvaregényben. Több tucat filmben játszott, ám úgy tűnik, szíve mindig Tarantinohoz fog húzni.

Keanu Reeves

Libanonban született anyja angol apja kínai-hawaii származású. Torontóba költözése után jégkorongozni kezdett de lesérült és abba kellett hagyni. Öröm az ürömben, hogy így legalább többször láthattuk őt a filmvásznon.

Nicolas Cage

Valódi vezetékneve Coppola, nevet változtatott, hogy ne híres rendező nagybátyja Francis Ford Coppola miatt kapjon szerepet.

Fergie

Fergie 2003-ban vált népszerűvé, amikor csatlakozott a Black Eyed Peas együtteshez. Amikor kivált a zenekarból, szóló karrierbe kezdett és kihozta saját illatát.

Ryan Gosling

Gosling akkor vált világhírűvé, amikor szerepet kapott a Szerelmünk lapjai című romantikus drámában. Színészi karrierje mellett zenél is.

Brooke Shields

Brooke modell karrierje a 70 -es években kezdődött. 1980-ban ő volt a legfiatalabb modell, aki megjelent a Vogue borítóján. 16 évesen Brooke a világ egyik legelismertebb modelljévé vált.

Antonio Banderas

A jóképű Banderas 1982-ben debütált saját országában, és rövidesen úgy döntött, hogy Hollywoodban is megmutatja színészi képességeit. El kell ismernünk, rendkívül sikeres színész vált belőle.

Macaulay Culkin

Ki ne látta volna a Reszkessetek betörőket? Mindannyian azt hittük, hogy Macaulay nagy népszerűségnek fog örvendeni a mozivásznon. Nem így lett. Több mint két évtizede tűnt el és  csak most mutatta meg arcát. Úgy tűik ő már soha nem lesz az a Kevin, akire mid emlékszünk.

Mila Kunis

A színésznő ukrán zsidó családban született. Amikor 8 éves volt, az Egyesült Államokba költöztek családjával. Nehéz volt alkalmazkodnia, de most Mila Hollywood egyik legsikeresebb színésznője.

Alec Baldwin

A Baldwinok egész dinasztiája színészetből kereste a kenyerét. Bár Alec testvérei az üzleti életben vannak jelen. A színész egy szappanoperában kezdte pályafutását, de többször fellépett a Broadwayen is.

Courteney Cox

Sokan Courteneyt mindig is Monica-ként fogják ismerni a Jó barátok című komikus sorozatból. Televíziós pályafutása sokkal korábban kezdődött: 1985-ben hirdetéseket készített, majd belépett a sitcom Family Ties-be, később az Ace Ventura filmben is szerepelt.

Jude Law

A színész a The Beatles dal “Hey Jude” című dalról kapta nevét. Nagyon fiatalon kezdett el színészkedni, az Egyesült Királyságban. Ezután Hollywoodba költözött. Most az egyik legsikeresebb színész producerként tartják számon.

Rihanna

Gyermekként Rihannának családi problémái voltak, de ez nem akadályozta meg, hogy 16 évesen kiadja első albumát, a Music of the Sunt. Azóta világszerte népszerűvé vált.

Renée Zellweger

Legtöbben a  Bridget Jones naplójából ismerhetik Renée Zellwegert. 2016-ban a színésznő visszatért a filmvászonra és mindenkit megdöbbentett új drasztikus megjelenésével.

Bono

Az ír rockzenész, Paul David Hewson, más néven Bono, szintén ismert humanitárius és jótékonysági tevékenységeiről. Az U2 frontembere majd 2007-ben átvehette lovagi érdemrend kitüntetését.

Catherine Zeta-Jones

A széles körű véleménynyilvánítással ellentétben Zeta a színésznő középső neve, nem pedig a vezetékneve. Catherine az Egyesült Királyságban zenével kezdte karrierjét, és most Hollywoodban él, jelenleg 17 éve házasok Michael Douglassel.

Colin Firth

Firth a 80-as években kezdett el játszani, de végül 10 évvel később vált ismertté, amikor Mark Darcy-t játszotta el a Bridget Jones naplójában.

Sarah Jessica Parker

Akkor jött a legnagyobb dicsőség Sarah életébe, mikor feltűnt a “Szex és New York” sorozatban. Azonban sokat játszott korábban is, még kutyává is kellett egyszer változnia a képernyőn.

Richard Gere

Gere nehezen indult el a páylán: 1974 -ben Sylvester Stalloneval játszott együtt egy alacsony költségvetésű filmben, de a színészek közt sok vita volt. Végül Richard  befutott a Micsoda nő című film segítségével.

Jennifer Garner

Garner elkezdett kis szerepeket játszani filmekben, míg végül felkérték egy Tv sorozatra,a mi később sikert aratott és az nem más volt, mint az Alias.

Robert Downey, Jr.

Robert a 90-es évek elején vált híressé, de az évtized végén kábítószer-problémái adódtak, és börtönbe került. Mégis sikerült újra elindulnia és visszatérni a nagy képernyőre. Most Hollywood egyik legjobban fizetett színészévé vált.

Neil Patrick Harris

A Barney Stinsont alakító Neil, az “Így jártam anyátokkal” sorozatba ütötte fel fejét. Ahol egy nőcsábász férfit kellett eljátszania.  Egyébként Neil rajongója a mágiának.

Kylie Minogue

Pályafutása még gyermekszínészként kezdődött, amikor szerepet kapott egy Ausztrál tévéműsorban. Ugyanakkor a 2000-es években hírnevet szerzett zenéivel és 2004-ben pedig az első Grammy-díját is átvehette.

Katherine Heigl

Az Izzy-t megformáló Katherine a Grace klinikában mutatta meg színészi tehetségét. Bár Katherine Heigl valóban megváltozott az utóbbi években. Reméljük, hogy hamarosan visszatér a Tv képernyőre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments