HomeInteresting23 előtte-utána kép, ami bebizonyítja, hogy egy kis felújítás szó szerint csodákat...

23 előtte-utána kép, ami bebizonyítja, hogy egy kis felújítás szó szerint csodákat tud művelni

Az emberek nem igazán szeretnek belekezdeni a felújításba, mert nagyon macerásnak tartják. Az adott helyiséget/helyiségeket ki kell pakolni, szét kell bombázni és újra a nulláról kell őket felhúzni. Viszont amint befejeződnek a munkálatok, rájönnek, hogy igenis megéri a fáradság és a folytonos küzdés, takarítás, mert az eredmény egyszerűen magáért beszél. Az emberek ízlése időről-időre változik, így szinte nincs rá esély, hogy egy adott dizájn örök életre tetszene nekik. Elképzelhető, hogy 20 évvel ezelőtt a különböző színű szobák, bútorok és kiegészítők nyerték el a tetszésüket, de most inkább a letisztult, modern és pasztell színben pompázó helyiségek azok, amikben jól érzik magukat. A mostani posztunkban 23 nagyon különleges előtte-utána képet mutatunk be nektek, ami igazolja, hogy egy picike felújítás olykor csodákat tud művelni az otthonunkkal.

1, A féltető illetve a fények egy terasz elengedhetetlen részét képezik. Sokkal hangulatosabbá válik tőle az egésznek a hangulata.

2, Hangold össze az elektronikai eszközeid színeit a csempével, járólappal és a falakkal és dobd fel egy-két kiegészítővel a szobát,és hidd el az eredmény páratlan lesz.

3, Pár dekorációs elem hozzáadásával egyedivé és otthonossá teheted az irodádat. Gondolunk itt egy rózsaszínű puha párnára, vagy némi növényre.

4, Ha miniatűr szobád van és sehova nem fér el egy íróasztal, akkor az ablak alá beiktatott asztallap sokat segíthet a számodra.

5, Feldobhatod a konyhád a színek kombinálásával. Ha eddig színes falaid voltak fehér színű konyhabútorral, akkor cseréld fel. Legyen fehér a konyhád falának színe és tegyél bele színes bútorokat.

6, A fürdőszoba felújítás során válassz ki egy olyan falat, mely teljesen más színű és mintázatú lesz, mint a többi ezáltal növeled a teret és egyedibbé varázsolod a hangulatát.

7, Célszerű, ha a kisebb hálószoba inkább világos színekben pompázik, ugyanis optikailag nő a belső tér.

8, Olykor kicsit el kell rugaszkodni a megszokottól, hogy egy zseniális eredmény születhessen.

9, Egy kicsi, szűk erkélyt is be lehet úgy rendezni, hogy elképesztő hangulat uralkodjon ott minden alkalommal. Nem kell más csak a falak és a padló színét átfesteni és hangulatosabb bútorokat, kiegészítőket kitenni.

10, Ha egy teljesen átlagos erkélyt trópusi szigetté akarsz varázsolni, akkor használj raklapokat, virágokat és színes párnákat.

11, Olykor jó, ha sötét színekkel is játszadozol egy kicsit, mert elegáns megjelenést tudsz általa elérni.

12, A fürdőszobát olykor teljesen más színekbe kell öltöztetni, hogy sokkal exkluzívabb és elegánsabb eredményt érj el.

13, Ha jó képzelőerővel rendelkezel, akkor semmi sem szabhat határt.

14, A régi padló felszedése, egy új parketta lerakása és egy frissítő festés elegendő ahhoz, hogy teljesen megváltozzon egy adott helyiség hangulata.

15, Sose félj a színekkel, árnyalatokkal és a különböző kiegészítőkkel játszani, mert ezek segítenek hozzá egy tökéletes egészhez.

16, Így kell egy nagy nappaliból még nagyobbat varázsolni.

17, Ha elegáns környezetet akarsz létrehozni válassz sötétebb színeket.

18, Így kell egy unalmas szobát megtölteni élettel.

19, Nem sok mindent változtattak meg mégis óriási a különbség.

20, Amikor megunod a hagyományos és régi stílusú bútorokat, megjelenést akkor kell váltani a modern és letisztultra.

21, Nemcsak belülről történnek csodák, hanem kívülről is. Ennyit számít, ha szépen vannak gondozva a növények és mindig vissza vannak vágva.

22, Néha elég egy-két szekrénysor ahhoz, hogy rend legyen a garázsban.

23, Amikor a zsúfolt, kacatokkal teli garázsból egy hangulatos és otthonos kis kuckó lesz.

Nektek melyik tetszett a legjobban?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments