HomeBeautiful22 vonzó szépség, akikben különböző nemzetiség vére csordogál

22 vonzó szépség, akikben különböző nemzetiség vére csordogál

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a több nemzetiségű emberek sokkal vonzóbbak, mint akikben csak egy nemzetiség vére csordogál. Ennek az az oka, hogy a különböző nemzeteknek mind megvannak az egyedi vonásaik, melyeket továbbadnak az utódoknak. Ha valaki eltérő nemzetiségű szülőktől származik, akkor nagy valószínűséggel egyedi és különleges vonásaikat fogják örökölni, amitől nagyon különlegesek lesznek A legtöbb modell pontosan ilyen származású, ezért is figyel fel rájuk a társadalom és ezért jegyzi meg őket. A mostani cikkünkben viszont nemcsak modelleket, hanem színésznőket és énekesnőket is elhoztunk nektek, akik bizony őseiknek köszönhetik, hogy ilyen gyönyörűek és egyedülállók lettek.

1, Kenya Julia Miambi Sarah Jones 26 éves modell, aki német és afroamerikai gyökerekkel rendelkezik.

2, Ismerd meg a 28 éves Kiko Mizuhara-t, aki modellként dolgozik. Szépségét japán, koreai és amerikai felmenőinek köszönheti.

3, Sarah Lysander Carter 24 éves modell, aki norvég és nigériai ősökkel büszkélkedhet.

4, Lauren Nicole Chin szintén modellként tengeti napjait, ami nem is csoda, hisz kínai, jamaicai és afrikai gyökerei miatt egyből felfigyeltek különleges szépségére.

5, Khadijha Red Thunder még csak 25 éves de már rengeteg céggel dolgozott együtt. Különleges adottságait indiai, spanyol és afrikai őseitől örökölte.

6, Ő itt Rina Fukushi, akinek édesapja japán-amerikai, édesanyja pedig spanyol-filippínó származású így már érthető, hogy miért ennyire különleges.

7, Ő itt Alesha Dixon és ha hiszed ha nem már 40 éves is elmúlt. Az énekesnőként és modellként is tevékenykedő híresség angol és jamaicai szülőktől származik.

8, Dalianah Arekion nagyon különleges felmenőkkel rendelkezik. Egyrészről mauritius másrészről spanyol vér folyik az ereiben.

9, Carolyn Tavares portugál, brazil és afroamerikai gyökerekkel büszkélkedhet.

10, Rashida Jones egy 43 éves színésznő, aki annak köszönheti szépségét, hogy szülei angol, izrael és afroamerikai származásúak.

11, Dilia Martins egy egzotikus szépség, aki holland és nigériai ősökkel rendelkezik.

12, Rosario Dawson egy 40 éves színésznő, akinek szüleiben is már több vér csordogált. Rosario amiatt ilyen különleges, mert puerto ricoi, kubai, ír, afroamerikai és indiai vérből származik.

13, Ő itt a 29 éves Rola, aki modellként dolgozik. Nem is csoda, hogy felfedezték, mivel bangladesi és japán felmenői vannak.

14, Anais Mali 31 és és modellként dolgozik, hihetetlen szépségét lengyel és csád szüleinek köszönheti.

15, Elena Sarattseva úgy néz ki akár egy indiai hercegnő, ám köze sincs ahhoz a nemzetiséghez. Szülei orosz illetve angolai származásúak.

16, Ő itt a 25 éves Malaika Firth. különleges és egzotikus külsejét angol és kenyai szüleitől örökölte.

17, Eka Eyoh kaukázusi gyökerekkel illetve nigériai felmenőkkel rendelkezik, ebben rejlik szépségének bája.

18, Hayley Kiyoko énekesnőként tevékenykedik. A 28 éves szépség japán, angol és ír ősökkel büszkélkedhet.

19, Philippa Steele egy gyermekes édesanya, aki amúgy fidzsi-szigeteki, tonga, francia és angol szülők gyermeke.

20, Morgan Antush barbadosi, indiai, szlovák, svájci és ír ősökkel rendelkezik. Ettől olyan különleges a megjelenése.

21, Cindy Bruna 24 éves és modellkedéssel foglalkozik. A göndör fürtökkel rendelkező lány olasz és kongói szülők gyermeke.

22, Shanina Shaik egy 28 esztendős modell, akinek szülei pakisztáni és litván származásúak.

Nektek milyen nemzetiségű a családotok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments