HomeVicces22 telitalálat hozzászólás, ami annyira vicces, hogy a könnyed is folyni fog...

22 telitalálat hozzászólás, ami annyira vicces, hogy a könnyed is folyni fog nevetéstől

Az internet számtalan dologban segítségünkre lehet. Ilyen például, a munka, a tanulás, az ismerkedés, beszélgetés és még sorolhatnánk. Azt viszont, hogy mire használjuk, már mi magunk döntjük el. A közösségi oldalak világában pedig, szinte már egy lépést sem tehetünk anélkül, hogy ne tudnánk, ki mit csinál éppen. Ezek az emberek már túlzásba viszik a dolgokat, hiszen valljuk be, mi is szoktunk enni, bulizni, nyaralni vagy karácsonyfát állítani, mégsem posztoljuk ki minden egyes pillanatunkat.

Ha pedig posztolunk, akkor elkerülhetetlenek a hozzászólások és egyéb reakciók ismerőseink által. Ennek következtében arra is csak kevés esély van, hogy ne fussunk bele egy-két trollkodó megjegyzésbe. Természetesen ehhez a feltöltött fotó is hozzájárul, sok esetben pedig nem is figyelünk oda, hogy ne adjunk okot senkinek arra, hogy belevesszen legújabb képünkbe.

Vannak emberek, akik a legegyszerűbb és legártatlanabb bejegyzésekben is megtalálják azt a pici részletet, amibe azonnal bele lehet kötni. És, ha már megtalálták, akkor elkerülhetetlen, hogy hozzá is szóljanak az adott fotóhoz. Nos, cikkünk hősei sem a tapintatosságukról híresek, így szemfüles, olykor pedig durva hangú beszólásaikon mi is szórakozhatunk egy kicsit. A következő 17 vicces kommentben te is találni fogsz olyat, amitől a hasadat fogva kell majd nevetned. Jó szórakozást kívánunk!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments