22 telitalálat hozzászólás, ami annyira vicces, hogy a könnyed is folyni fog nevetéstől

Az internet számtalan dologban segítségünkre lehet. Ilyen például, a munka, a tanulás, az ismerkedés, beszélgetés és még sorolhatnánk. Azt viszont, hogy mire használjuk, már mi magunk döntjük el. A közösségi oldalak világában pedig, szinte már egy lépést sem tehetünk anélkül, hogy ne tudnánk, ki mit csinál éppen. Ezek az emberek már túlzásba viszik a dolgokat, hiszen valljuk be, mi is szoktunk enni, bulizni, nyaralni vagy karácsonyfát állítani, mégsem posztoljuk ki minden egyes pillanatunkat.

Ha pedig posztolunk, akkor elkerülhetetlenek a hozzászólások és egyéb reakciók ismerőseink által. Ennek következtében arra is csak kevés esély van, hogy ne fussunk bele egy-két trollkodó megjegyzésbe. Természetesen ehhez a feltöltött fotó is hozzájárul, sok esetben pedig nem is figyelünk oda, hogy ne adjunk okot senkinek arra, hogy belevesszen legújabb képünkbe.

Vannak emberek, akik a legegyszerűbb és legártatlanabb bejegyzésekben is megtalálják azt a pici részletet, amibe azonnal bele lehet kötni. És, ha már megtalálták, akkor elkerülhetetlen, hogy hozzá is szóljanak az adott fotóhoz. Nos, cikkünk hősei sem a tapintatosságukról híresek, így szemfüles, olykor pedig durva hangú beszólásaikon mi is szórakozhatunk egy kicsit. A következő 17 vicces kommentben te is találni fogsz olyat, amitől a hasadat fogva kell majd nevetned. Jó szórakozást kívánunk!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.