HomeCute21 nagyszülő, aki nem igazán érti a modern világot, de azért megpróbál...

21 nagyszülő, aki nem igazán érti a modern világot, de azért megpróbál lépést tartani vele.

A nagyszülőknek bizony nem lehet könnyű manapság az unokákkal, dédunokákkal lépést tartani. Ahhoz azonban, hogy tudjanak miről beszélgetni, mégis meg kell próbálniuk, hiszen évtizedek alatt rengeteget változott a világ. Az én nagymamám például képtelen tartani a lépést a modern világgal, és meg sem próbálkozik vele. Lehet inkább ő csinálja jól.

 

Ezen a fényképen a nagyi szerint egy nagyon szép asztali dísz kő látható. Az igazság az, hogy ez csak egy olyan fajta rágógumi, amit az életben nem tudsz megrágni, az az igazi fogtörő típus. A nagyi úgy leteremtette a pelikánt, hogy az konkrétan úgy néz ki, mintha szégyellné is magát. Többet nem fog nagyit csipkedni. A nagyi egy hajókiránduláson járt és ez is a fényképek között volt. Hoppá. A környéken sok a gyorshajtás, a nagyi kiáll minden nap egy hajszárítóval és úgy tesz, mintha a sebességet mérné. A szomszédok szerint bevált. Photoshop 80 felett. A megboldogult nagypapa helyére a nagyi bevágta simán Leonardi DiCaprio arcát. Balra nagymama, jobbra nagypapa. Egymásra várnak a plázában.  Ezt a képet a nagyi ki is posztolta a világnak. Mindenki reggele biztosan szebben indult miatta. Egy középkori tematikájú esküvőre a nagypapa így jelent meg.
Hálaadás ünneplése kicsit egyedi módon. Tanulság, ha a nagyinál alszol, mindig vigyél pizsamát! Mindig! Vajtartó. Amúgy zseniális! A nagyi 83 évesen csinált magának profilt és ez a profilképe.  Telefonon köszöntötte fel a nagyi az unokáját. Szerintem a macskának annyira ez nem tetszett. Azok ott egy macska szőrcsomói. A nagyi kicsíptette őket a fára a madaraknak, hogy puha fészket tudjanak csinálni maguknak.  Nagyi és szülinapi üdvözlő kártyája. A nagyi úgy érezte, hogy ez az utolsó karácsonya a családdal, ezért eszébe jutott ez: Nagyapa nem örül annak, hogy elrángatták festő órára. Látványosan! Nagyapa halloweeni jelmeze: Leia hercegnő és R2D2. Ezt sütötte magának a nagyi a 69. születésnapjára. Ééééérdekes. Nagyi-security level 100.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments