HomeCelebrity20 sztár, akik smink nélkül szinte felismerhetetlenek!

20 sztár, akik smink nélkül szinte felismerhetetlenek!

Nálunk, hétköznapi nőknél teljesen elfogadható az, hogy nem mindennap a legjobb formánkban mutatkozunk.
Nincs olyan nő, aki nem ugrott volna le a boltba legalább egyszer otthoni ruhában, smink nélkül, vagy ne fordult volna elő, hogy késésben volt és csak egy fogmosás-fésülködés kombó előzte meg a munkába indulást.

Tény, hogy mindannyian a legjobb formánkat szeretjük mutatni, legyen szó személyes találkozókról, vagy akár az online térbe posztolt képekről.
A világsztárok esetében azonban fokozottabb a figyelem, a paparazzók lépten-nyomom a sarkukban, és csak arra várnak, hogy valami olyat kaphassanak le, ami a szokásostól eltér.
A smink nélküli lesifotók értéke azonban napjainkban azonban jelentősen csökkent, hiszen rengeteg sztár és celeb posztol már magáról szándékosan smink nélküli vagy ébredéskor készült fotót.

A jelenséget egy bizonyos #nomakeup challenge nevezetű kihívás is inspirálta, ami az elmúlt hónapokban söpört végig világszerte a neten.
A kihívás mögé rengeteg híresség beállt, ki azzal, hogy szelfit készített, míg mások úgy, hogy a sokszor több órás szépítkezést nélkülözve jelentek meg az utcákon.
Céljuk az volt, hogy minden nő bátran vállalja fel magát és ne érezze magát kellemetlenül a Hollywood és az újságok sugallta szépséget látva.

A smink és gondosan formázott frizura ugyanis nem hétköznapi viselet a sztárok körében sem.
Olyan hírességek fotóit osztjuk meg, akik bátran vállalták fel természetes önmagukat, ezzel is bizonyítva másoknak, hogy ők sem úgy néznek a mindennapokban, ahogyan azt a címlapokon láthatjuk.

Salma Hayek

Tyra Banks

Sofia Vergara

Rihanna

Jennifer Lopez

Lana del Rey

Lady Gaga

Kim Kardashian


A celebek nagyasszonya egészen addig ment, hogy ébredéskori fotóin még bőrhibáit is nyíltan vállalta.

Kelly Clarkson

Katy Perry

Jessie J

Jessica Biel

Jennifer Garner

Helen Mirren

Gwyneth Paltrow

Drew Barrymore

Cameron Diaz és Drew Barrymore

Chrissy Teigen

Beyoncé

Ariana Grande

Volt olyan sztár akire alig ismertél rá, vagy esetleg még szebbnek is láttad a vastag smink és a tökéletes frizura nélkül?
Várjuk véleményed kommentben!

Ha tetszett a cikk ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments