HomeWorld20 nagyon okos fiatal, aki zseniális módon játszotta ki a szigorú szabályokat!

20 nagyon okos fiatal, aki zseniális módon játszotta ki a szigorú szabályokat!

A mai világban már csak a levegővétel nincs leszabályozva. Mind a munkahelyen, az iskolában, sőt még otthon is csak szabályok szerint lehet létezni. De, ahogy régen, úgy most is van az a mondás, hogy: “A szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.” Természetesen, ami nem jár hatalmas következményekkel, csak kisebb-nagyobb dorgálással. Összegyűjtöttünk néhány nagyon eszes és zseniális fiatalt, akik tudják, hogyan szegjék meg a szabályokat úgy, hogy közben mégsem szegik meg. Van mit tanulni ezektől a gyerekektől és tinédzserektől.

Amikor a koliba nem mehetnek be férfiak, ezért a romantikus filmet az ablakból kell végignézni.

Az iráni asszonyoknak tilos focimeccsre menniük. De hála a leleményességüknek, és álcájuknak, senki sem szúrta ki őket a stadionban.

Amikor a város polgármestere megtiltja az összes vendéglátó egységnek, hogy teraszt építsenek, ezért más módszerhez kellett folyamodniuk.

Amikor az orrműtéted után nem tudsz szemüveget sem hordani, mert a legapróbb érintéstől is súlyos fájdalmaid lesznek, ezért muszáj ezt csinálnod:

Amikor nem szabad a tömegközlekedési eszközökre kutyát felvinni, és te megtalálod a módját, hogy mégis felvihesd.

Ezt az embert örökre kitiltották az összes mérkőzésről a stadionba, ezért bérelt egy darut, hogy a legjobb helyen nézhesse végig a meccseket.

Amikor az iskolában nagyon szigorú dresszkód szerint kell öltözni, aminek eleget teszel, de a kabátról egy szó sem esett, hogy milyennek kellene lennie.

Amikor megkérdezed anyukádtól, hogy mit vegyél az esti vacsorára, és ő azt válaszolja: “Amit szeretnél.”

Amikor a munkahelyed kér egy öltönyös képet rólad, de te túl lusta vagy felvenni a zakódat, így inkább ráphotoshoppoltad magad egy másik ember képére. (De milyen jóra sikerült.)

Amikor nagyon sietsz a munkahelyedre, és észre sem vetted, hogy a fiad zokniját vetted fel a sajátod helyett.

Amikor túl lusta vagy, hogy felmenj a szobádba és kivegyél egy hideg innivalót:

Azt mondták neki, hogy nem mehet ki a lakásból, mert szobafogságban van… valójában tényleg nem tette ki a lábát a házból.

Amikor az osztályfőnök megtiltja, hogy tököt faragjunk a suliban, de arról egy szó sem esett, hogy ananászt se lehet.

Amikor ráparancsolsz a gyerekedre, hogy tessék kimenni játszani… nem habozott kivinni a laptopját.

Amikor megtiltod a párodnak, hogy a kutya a hálószobátokban aludjon, de olyan keservesen sírt az állat, hogy inkább vele aludt a földön.

Amikor a szüleid kamerát szerelnek a házba, mert nyaralnak, de te leleményesebb vagy, és ezzel a módszerrel megtarthattad a házibulit.

Amikor a dresszkód szigorúan kimondja, hogy a fiúknak övet kell viselniük… a barátom otthon hagyta, ám volt egy zseniális ötlete:

Amikor a tábla kimondja, hogy fűre lépni tilos… valójában nem lépett rá.

Amikor anyukád nem engedi, hogy a konyhában tabletezz, de azt se, hogy a nappaliban egyél… ez volt a legjobb megoldás.

Ezek a fiúk olyan iskolába járnak, ahol az igazgató megtiltotta, hogy rövidnadrágot viseljenek. A szoknyáról viszont szó sem esett.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments